Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulaktan sıvı gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulaktan sıvı gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mukadder Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Konu: kulaktan sıvı gelmesi
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 08:35
Hocam merhaba, oğlum Deniz 33 aylık. Geçen hafta öksürük ve burun akıntısı vardı, ateş yapmadı, sizin grip tedavisi yönteminizi uyguladık. Çarşamba-Cumartesi arası da kulağım ağrıyor dediği için iliadin damla kullandık. Sonra iyi gibiydi. Bu hafta salı günü kreşten aradılar, yine kulağı ağrımış, feryat figan ağlıyordu, hemen dolven verdim, 15k dk da sustu. Yine ateş yok. Bende 3 gün arası geçtiği için yine iliadine başladım dün. Bu sabah kalktığında ağradığını söylediği sağ kulağının etrafının kirlendiğini görüp endişelendim. Kulağından sıvı gelmiş. Hemen antibiyotik verdikleri için ve ateşi falan da olmadığı için doktora götürmemiştim ama bu durumda götürmelimiyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 13:16
İliadin'e devam edip, 3 güne tamamlayın. Sakın kulağına bir şey damlatmayın... Başka ilaç gerekmez. Kulaktaki akıntıları nemli bir bez ile silin yeterli olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.