|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhalgeler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalgeler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 02:02 |
merhaba Kadir Bey,
4 yaş, 15 kilo 101 cm bir oğlum var. haziran sonu kulak iltihabı geçirdi, daha sonra kbb'ye kontrole gittiğimizde kulaktaki sıvının tam boşalmadığını ve katılaştığını öğrendik, dr. asist ve atarax verdi. 10 gun kullandık. sonraki kontrolde düzeldi dedi, bu arada 2 gündür oksuruk olduğu için sudafed eksp. verdi. Onu 5 gün kullanın dedi ama oksuruk daha kotulestı, bende kestim.bricanyl başladım. öksürük azaldı. 3 gun sonra ateş cıktı, doktoru boğazda beyaz lekeler gördü, beta ve kultur testi yaptı. beta negatif, kültür testide "EPİTEL HÜCRELERİ,GRAM POZİTİF KOKLAR,GRAM POZİTİF DİPLOKOKLAR VE GRAM NEGATİF BASİLLER GÖRÜLDÜ." dokturumuz kendi kendine geçer dedi. ama öksürük hala devam ediyor. sizin yazılarınızı okudukça öksürüğü için sudafed v.s. verdiğime çok pişman oldum. ne tavsiye edersiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Zaten, kulaginda bir halt yoktu.. Olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikardi..
Tabiiki, oksuruk daha kotu olacak.. O verilen ilaclarin hepsi Tuzak ilaclar, isi uzatacak, devamli doktora gideceksiniz. Butun ilaclari kesin, sadece Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2015 Saat 08:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|