|
Kusma acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 15:18 |
Kızım 4 yaşında. Dün gece uyumadan önce karpuz yemişti. Normalde az veriyoruz ama dün çok fazla yedi. Gece sabaha kadar uyuyamadı. Sabah uyandığında tüm karpuzu ve yediklerini kustu. Midesi boşalana kadar. Sonra bişey yemedi sadece su istedi. Bir yudum su içip suyu yeşil veya sarı olarak çok miktarda kustu. Kusma geçmeyince acile gittim yapılan tahlilleri
Düzenleyen Burcu87 - 27 Haz 2018 Saat 15:21 |
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de film çekildi karnından. Çok doluymuş lavman önerildi.
Bu karpuzdan zehirlenme mi? Acil deki doktor boğazı kızarık üst solunum yolu enfeksiyonu f Dedi hocam ne önerirsiniz? Acil yardımınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabugu soyulan meyvalar ve sebzelerden ZEHIRLENME OLMAZ!!! Soguk ve cok miktarda yedi ise, mide asiti normal bakterileri olduremeden barsaklara gecis olur ve kusma olabilir. Sakin ilac kullanmayin. Bir tek kusma cok olursa, Emedur100 fitil kullanin.. O tahlillerin hicbir bir ise yaramaz.. Tamamen "duygusal"!!! Allah bilir, doktor o tahlillere bakmamistir bile!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eğitim araştırma hastanesine götürdük ama anlamadılar sanırım. Lavman yapıldı rahatladı çocuk. Motillum şurup verildi sadece. Kullanabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulantisi devam ediyorsa, kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|