|
kusma, alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Keremo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kusma, alerjiGönderim Zamanı: 13 Şub 2023 Saat 20:53 |
|
Sayın Hocam merhaba; 4,5 aylık bir oğlum var 8 kg. 1 ay önce vücudunda kızarıklıklar çıktı önce isilik gibi, daha sonra genel bir kızarıklık haline dönüştü. Aynı zamanda hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı hem de mukuslu bir şekilde. Kısa süre önce grip olmuştu ondan balgam atıyordur diye düşündüm önceleri ama devam etti. Kızarıklıklar da artınca doktora götürdüm, alerji olabilir dedi hemen alerji testine yönlendirdi. Ama bu sektör çok sıkıntılı olduğundan ben yaptırmadım ve sizin yazıları okudum. Sizin makale ve cevaplarınızı okuduğumda çok beslenmeden olabileceğini anladım ve beslenme aralıklarını 3 saate çıkardım (2 gündür bu şekilde) ancak kusmada azalma olmadı. Kakası da bazen mukuslu oluyor ve genelde cıvık. Sayın Hocam beslenme aralıklarını açtığımda kusmasının hemen durmasını bekler miyiz yoksa ben gerçekten bir alerji testine sokayım mı, ne dersiniz? Ya da kendi kendime önce sütü ve ürünlerini kesip diyet mi yapayım?
Ellerinizden öper, sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Keremo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2023 Saat 20:55 |
|
Bu arada yalnızca anne sütüyle besleniyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2023 Saat 23:55 |
|
Anormal kilo fazlasi VAR!! ayina gore 1 kilo FAZLA! (80 kilo da, 10 kilo fazlalik gibi!)
Kesinlikle Allerji degil. Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar bilmedikleri her duruma; "Allerji" derler! SAKIN Allerji doktorlarina filan da gitmeyin. Tam bir tezgah! O testlerden saglam cikan bebek yok. Ayrica da, bu yasta NE ALLERJISI?? Gunde;4 defa (hadi bilemedin 5 olsun)besleyin. Tek ogunde alacagi miktar; 200ml'den fazla olmasin. Tabii, saf anne sutu veriyorsaniz, bunu hesaplamasi zor. Kaksina bakin, kanin, "Altin sarisi renkte" olmasi gerekir. Yesil olmasi, hala cok yedigini gosterir. Yeni Dogan Ozellikleri makalemi okuyun. SAKIN bir daha da Turk cocuk doktorlarina inanmayin. Cok okumaniz sart. |
|
![]() |
|
Keremo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 19:08 |
|
Anladım Hocam çok teşekkür ederim aslında okuyorum kitabınızı da bitirdim makaleleri de okuyorm kakası sarı bu ara en az 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorm ama anlamadım da kesik peynir gibi kusmuyor cıvık süt gibi bolca da çıkarıyor siz böyle olunca fazla yemekten demişsiniz bir makalenizde bazen yer yemez bazen yarım saat sonra ama çok olunca korkmaya başladım keyfi yerinde ateşi vs de yok endişe etmem gereken bir durum yok anlaşılan peki sizce ne zaman geçer bu durum
Düzenleyen Keremo - 20 Şub 2023 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 19:12 |
|
Kilo aliyorsa, hastalik degil, "Teknik ariza dir"! Ya cok veriyorsunuz, veya cok yakin aralarla besliyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|