|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kübragünbay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kübragünbay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 18:26 |
sayın kadir hocam öncel,kle iyi akşamlar 4 yaşındaki çocuğum 3 gündür sürekli kusuyor ateş ishal gibi bir durumu yok halsizlik sürekli uyuma hali iştahsızlık 3 gündür boğazaından tek lokma geçmedidün akşam acile götürdük kan ve idrar tahlilleri temiz herhangi bi problem yok 10 gün önce boğaz enfeksiyonu diye acilde antibiyotik verdiler ama boğaz enfeksiyonu ben göremedim ve kullanmadım o ilacı gereksiz yere sadece yanında bide peditus vermişlerdi hafif burun akıntısı vardı 3 gün onu kullandım ve geçti şimdi çocuğumun haline çok üzülüyorum yemiyor su bile içmiyor dün akşam doktor metpamid verdi ama yemek yediremediğim için ilacı da kullanamıyorum çocuk doktoruna randevu aldım 4 gün sonraya verdi çocuğum 4 gün daha nasıl dayanır bilmiyorum bir öneriniz varsa sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen kübragünbay - 08 Ara 2014 Saat 19:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|