Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma ishal ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma ishal ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seda06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seda06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kusma ishal ateş
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:30
hocam ne olur bana yardım edin ikiz oğullarımın 10 gündür hasta....geçen hafta biri gece kusmaya başladı yemeden içmeden kesildi herşeyi kustu...karın ağrısı oldu mecburen hastaneye gittik bilindik şeyler serum takıldı girdiğimizde ateş yoktu hastane çıkışı ateş de eklendi...çocuk da düzelme olmayınca ertesi gün tekrar gittik kan tahlili alındı bir değer düşük çıktı...çocuğuma çok kötü bir hastalığın teşhisi kondu...kanı tekrar aldıklarında yanlışlılk olduğu söylendi...tabi bu arada benim ömrüm yendi...ertesi gün ikizinde de şikayetler başlayınca yine doktor yolu gözüktü yine bir sürü tahlil serum falan..eve geldik hastalık 3 gün sonra geçmişti ki sonradan hastalanan da yine kusma başladı...ishal var şiddetli değil günde iki kere yapıyor yağtığında ishal şeklinde yapıyor...kan sonuçlarında hiçbir şey çıkmadı kaka da rotavirüs arandı bulunmadı..ama halsizlik hat safhada...bu hastalığa bir  teşhis de konulmadı...verebildiğim kadar su muz yoğurt veriyorum..probiyotik ilaç kullanıyorum ve sabırla bekliyorum...sizce başka yapabileceğim birşey var mı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:17
Sizde kabahat... Bu konu ile ilgili yazilari okusa idiniz, bu sahtekar hastatahaneleri ve yaptiklari uc-kagitlari ogrenirdiniz.
HICBIR sey yapmaniz gerekmiyor, kendiliginden duzelirler.. YAPILAN VE SOYLENENLERIN TAMAMI SAHTEKARLIK, BOSUNA PARA TELEF ETTINIZ.
Cocuk ishallerinde, ne ilaca nede diyete gerek vardir, hepsi gereksizdir. Probiyotikler, ishal ilaci degillerdir. Sadece; Antibiyotik kullanimi sonucunda, yokolan "Probiyotik bakterileri' yerine koyarlar.
Cok okumaniz lazim, cok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.