|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
seda06
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kusma ishal ateşGönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:30 |
|
hocam ne olur bana yardım edin ikiz oğullarımın 10 gündür hasta....geçen hafta biri gece kusmaya başladı yemeden içmeden kesildi herşeyi kustu...karın ağrısı oldu mecburen hastaneye gittik bilindik şeyler serum takıldı girdiğimizde ateş yoktu hastane çıkışı ateş de eklendi...çocuk da düzelme olmayınca ertesi gün tekrar gittik kan tahlili alındı bir değer düşük çıktı...çocuğuma çok kötü bir hastalığın teşhisi kondu...kanı tekrar aldıklarında yanlışlılk olduğu söylendi...tabi bu arada benim ömrüm yendi...ertesi gün ikizinde de şikayetler başlayınca yine doktor yolu gözüktü yine bir sürü tahlil serum falan..eve geldik hastalık 3 gün sonra geçmişti ki sonradan hastalanan da yine kusma başladı...ishal var şiddetli değil günde iki kere yapıyor yağtığında ishal şeklinde yapıyor...kan sonuçlarında hiçbir şey çıkmadı kaka da rotavirüs arandı bulunmadı..ama halsizlik hat safhada...bu hastalığa bir teşhis de konulmadı...verebildiğim kadar su muz yoğurt veriyorum..probiyotik ilaç kullanıyorum ve sabırla bekliyorum...sizce başka yapabileceğim birşey var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:17 |
|
Sizde kabahat... Bu konu ile ilgili yazilari okusa idiniz, bu sahtekar hastatahaneleri ve yaptiklari uc-kagitlari ogrenirdiniz.
HICBIR sey yapmaniz gerekmiyor, kendiliginden duzelirler.. YAPILAN VE SOYLENENLERIN TAMAMI SAHTEKARLIK, BOSUNA PARA TELEF ETTINIZ. Cocuk ishallerinde, ne ilaca nede diyete gerek vardir, hepsi gereksizdir. Probiyotikler, ishal ilaci degillerdir. Sadece; Antibiyotik kullanimi sonucunda, yokolan "Probiyotik bakterileri' yerine koyarlar. Cok okumaniz lazim, cok... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|