Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ve az beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ve az beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ve az beslenme
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2023 Saat 01:51
Her 2 burun deliklerine, 10'ar damla Serum Fiz damlatin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 
Yukarı Dön
Merve Öykü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Öykü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2023 Saat 00:48
İştahı yok yemiyor aşırı hırıltısı var ağrısı nefes alırken çok zorlanıyor mırıldanıyor sürekli kıpkırmızı olana kadar ağlıyor susmuyor uyumuyor köpüğümsü balgam çıkartıyor burnunu fizyolojik serumla açıyorum ama bi faydası yok hastahaneye götürmek istemiyorum aslında ama götürmeli miyim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2023 Saat 22:45
"Ventolin" ASTIM ILACI!!!!!!!!!!!!! ne alaka????
Belli ki, zamamaninda dusmussunuz bir assagilik sahtekar doktorun eline; sizi iyi dolandirmis! 
Makale ve Forum yazilarimi niye okumadiniz? 
Her 2 burun deliklerine, 10'ar damla Serum Fiz damlatin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Öykü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2023 Saat 19:03
Bebeğimin burnu tıkalı nefes alırken tıkanıyor hırıltısı var balgamı var boğazında hastahaneye götürmek istemiyorum perişan oluyor ventolin versem hava makinesiyle ne sıklıkla vermeliyim zarar görür mü başka ne yapmalıyım?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2023 Saat 00:46
ILK sayfada, sol-ALT kisimda, "YAZARLAR" kismi var. Benim bulundugum kismi "tiklayin", listen yaziyi
 bulup okuyun. Listeyi inceleyin ilgilendiklerinizi de okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Öykü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2023 Saat 23:35
Makalelerinizi nerden okuyabilirim acaba erişim sağlayamadım ama?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Öykü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2023 Saat 23:24
Çok teşekkür ediyorum 💙💙🤍🤍
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2023 Saat 21:21
Elma ve Muz iyi gelir. 
35 seneden beri, 4. ayindan sonra anne sutu olmayan HER hastama "Kutu sutleri" veriyorum. SAKIN Turk 
doktorlarinin palavralarina ve yalanlarina inanmayin.
"Sut dusmanlari" makalemi ( Sut Allerjisi, barsak kanamalari ve Yalanlar) okuyun. Sanki "Adem baba"
 cennetten mama ile geldi! Bunlarin tamami; adi SALAK ve rusvetci doktorlar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Şub 2023 Saat 21:23
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.