Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KUSMA VE İSHAL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKUSMA VE İSHAL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EGECEM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: KUSMA VE İSHAL
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2011 Saat 11:04
kadir bey merhaba,
22 aylık ikizlerim var.cuma gunu oğlumda yoğun şekilde kusma başladı.aksamında hemen hastaneye götürdük.dr umuz kan tahlılı yaptı ve serum taktı oğluma.dr un soyledıgıne gore kanında bişey cıkmamıs salgın varmış.oğlumun kusması c.tesi aksama kadar sürdü...suan kusma yok ama ishal su gibi yapıyor.tekrar doktora götürmeme gerek var mı??? ne yapmalıyım...ayrıca iştahı hıc yok 10 kıloya kadar düştü..hastalık önceside yemıyordu.vitagil kullandım ama bi degısıklık olmadı.su vaziyette sipraktin kullanmamı tavsiye edermısınız.yoksa hastalık  gecıncemı kullanayım..ne önerirsiniz..   bu arada dun gece kızımda durup duruken kusmaya başladı.onuda hemen götürdük hastaneye onun içinde salgın muhtemelen ikizinden bulasmıs dedı dr.ona damardan adı z ile başlayan kusma önleyıcı iğne yaptılar..sonra besledım kızımı kusmayınca eve gönderdı dr.emedur fitil ve ishalı olursa dıye maflor verdi.. verecegınız bilgiler için simdiden cok teşekkür ederim. dışardan gelen nöbetçi dr lar acıkcası cok guven vermıyor bana..bunun için oğluma verecegıniz bilgilere göre hareket edecegım.sizin bilgileriniz benım ıcın cok ama cok onemlı.
Yukarı Dön
EGECEM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 10:41
kadir bey  birde dün aksam kızım  2 kez su gibi kakasını yaptı ilk yaptığı mukusluydu...
hastaneyi aradım dr. bidaha yaparsa örnek getirin tahlıl yapalım dedi..
kızım genel olarak bakıldığında kafasını yastıktan kaldırmak istemıyor.halsiz.
ara ara atesi cıkıyo ama cok yuksek degıl...kusmalarımız kalmadı...

oğlumunda keyfi yerine geldi ..kusmada kalmadı ama oda hep su gıbı kaka yapıyor  ve yemek yemiyor..ne olacak bu çocukların durumu çok üzülüyorumm

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 12:26
Hastanede yapılanlar; "Show" dan başka bir şey değil. İkizleriniz yedikleri bir gıdadan "mikrop " kapmışlar. Önce kusarak, sonra ishal ile mikropları dışarı atmaya çalışıyorlar, sakın ilaç vermeyin. Seruma filanda gerek yok. Tahlil ancak "Eğitim için" Üniversite hastanelerinde yapılır, hastaya 5 kuruşluk faydası yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.