|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, 4.5 yasindaki oglumdan sonra bugun 13yasindaki kizim okuldan karin agrisi sikayetiyle geldi.aksam yemeginden sonra iki defa kustu .okulda pitos diye sosisli misirli birsey evde azardan simit ayran, aksam azpilav ustu kuru ve sicak ihlamur , elma yedi ve cikardi.karin agrisi devam ediyor. Simdi bu durum tesadufmu yoksa kucukten mi bulasti.yediginden mi mikrop aldi.grip degil.bu yil ilk defa grip aşisi yaptirdim.teferruati biliyorum.tesekkur ederim.
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ister Gidalardan aldigi bir ishal olsun, ister Domuz Gribi olsun, bir sey yapmiyoruz.
|
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
hocam benim de 4,5 yaşındaki kızım sabah kusmayla uyandı. hiç birşey yiyemiyor. hep kusuyor. karın ağrısı da var. biz de bactrim alalım mı. eczaneye sadece bactrim demek ve yaşını belirtmek yeterlimi mi. hani çocuk için özel oluyor ya yanlış ilaç almayayım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizde gerekmez... Ates olursa o zaman dusunulur. Bactrim surubunun "Tek sekli" var.
|
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
Hocam ateşte oldu az once.39.5 oldu.hep mizikliyor.bogazida agriyormus dil temiz.
dr a götürdük. antibiyotik verdi. geniz akıntısıda çok var dedi. ishal başlarsa antibiyotiği kesin dedi. mide bulantısı devam ediyor. ateş var. henüz ishal yok. bir de multıtabs vitamin aldım bugün. aynı anda antibiyotikle kullanılabilir mi. d vit ampul ü de yeni bulabildim yoktu eczanelerde. aldım ama kullanmadım henüz. antibiyotik bitince mi verelim. multıtabsla dvit 3 ampul aynı anda olur mu. Düzenleyen nilcey - 06 Oca 2015 Saat 20:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Ne antibiyotik Verdi ise, kullanmayin.
Bactrim baslayin. 4.5 yasa; MultiTabs gerekmez, senede 1 defa 1 Ampul Dvit3 verin, yeter. |
|
![]() |
|
hocam doktora gittik augmentin es yazmıştı. aldık 2 kere kullandık.siz bactrim deyince bactrim almak için eczaneye gittim eczacı vermedi.yan etkisi daha fazla, penisilin ağırlıklı dr yazmadıysa veremem dedi.sabahtan beri ateş 37 lerde ama sürekli mızıldıyor karnım diye.ama karnı ağrımıyormuş kusmak istiyormuş öyle ifade ediyor.bugün kusma yok.ishal henüz yok.mide bulantısı var birde çok mızmız.karnım ağrıyor diyor özellikle soruyoruz kusmak istiyorum diyor bizde anlamadık.ne yapalım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O eczaci hem SALAK, HEMDE ANASININ GOZU.....Aynen soyleyin.
1- Bactrim'de Penisilin'in "zerresi" yoktur... Sulfonamid'dir. 2- Bu yasta cocuga, Aug...ES600 verilmez, Esas Penisilin olan ilac, bu ilactir. 20 kilo altina, Aug600ES VERILMEZ... 3- Anasinin gozu eczaci, akli sira, ucuz ilaci satmayip, piyasanin en pahali antibiyotigini kakaliyacak. Hicbir sey vermeyin... Boyle eczacilarla- doktorlarla, isiniz cok zor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|