|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu gün bactrimi baska eczaneden aldım. hastalığımız ateş dısında devam ediyor. bugün 1 kere kustu dün 2 kere kustu.sürekli karnım deyip ağlıyor. augmentin es vermiycem artık.bu gece bactrime başlıycaz. karnından gurul gurul ses geliyor. bugün 1 kere hafif cıvık kaka yaptı. reflor aldım verdim bir kere. ciddi birşey olabilir mi hocam.salı sabahından beri böyle ateş geçti sadece antibiyotiği aug.4 kere vermiş olduk bu arada. belkide onun mu yan etkisi kusmalar bilmiyorum. gerçi hiç ant.kullanmadan önceki şikayetimiz dekusma ve ateşti. nedir hocam buhastalık neden geçmiyor. burun akıntısı grip yok.boğazında birşey yok.sadece karın ağrısı ve mide bulantısı.ishal şimdili yok.ne hastalığı bu böyle.
hocam ishal başlayacaksanırım.sulu bir kaka yaptı şimdi. Düzenleyen nilcey - 08 Oca 2015 Saat 22:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske, ikinci Eczaci'ya sorsa idiniz, "Bactrim icinde Penisillin varmi?" diye...
Muhtemelen, yedigi-ictigi bir gida dokundu, ustune de Aug..ES verilince, hastalik uzadi.. Neyse, bir daha ders olsun!! |
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dr bey dün bactrim verdik bir doz sabah uyandığında kırmızı lekeler varmış vücudunda. kollarında yüzünde bacaklarında. kaşınıyormuş. bactrimi kestik hiç bir şey vermiyoruz artık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz??
Hic ilac vermemekle en iyisini yapiyorsunuz. Bastan sozumu dinlese idiniz, is bukadar uzamayacakti. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|