|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sbrbhr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 10:19 |
Kadir bey merhaba uzun bir aradan sonra size yine birşey sormam gerekti kızımda bu sabah erken saatlerde kusma başladı 19 aylık kızım gün içinde yediklerini çıkardı daha sonra emmek istedi emdiğinidw kustu 3 kez emdikçe kustu sonra sabah uyandığımızda tekrar emmek istedi yine emzirdim yine kustu birde acayip köyü kokulu gaz çıkarıyor sorun ne olabilir acaba bu arada bebekken rota aşılarını yaptırmıştık . Salgın var diyor herkes kusma ishal şeklinde birde şimdilik ishal yok ateşte yok doktora gitmelimiyim tahlil falan yaptırmamız gerekirmi beni aydınlatabilirmisinix
|
|
![]() |
|
Sbrbhr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu kötü kokulu gazın ardından daha fena kokulu ishal başladı Kızım karnını tutuyor arada ve aplıyor sonra kusuyor yada gaz veya kaka sını yopıyor ne yapmalıyım acil yardım
|
|
![]() |
|
Hocam ara ara da kuru kuru öksürüyor birde
|
|
![]() |
|
Öksürüğünü ben bir hafta önce grip olmuştu ama iyileşti ona bağladım ama siz daha iyi bilirsiniz
|
|
![]() |
|
Hocam ne olur acil cevap verin kızım ateşlenmeye başladı sadece emiyor ve su içiyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma ve ishal yanyana olursa; bu Viral ishal demektir. Tedavisi yoktur, kendiliginden duzelir.
Kusma ve ishal yaninda; Grip arazlarida varsa; bu Domuz Gribi demektir, bunun da bir tedavisi yoktur. Sadece; emmesi ve su icmesi yeterlidir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam en son saat 15:00 de kustu birdaha kusmadı bir kez kokulu kakasını. Yapmıştı tekrar yapmadı ateş var şuan sadece 37.5 39 arası inip çıkıyor hiç bırakmadan emiyor birde su içiyor bunların yanında başka ne verebilirim yardımcı olarak hocam ateş düşürücü vermedim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma kesildi ise, siradan ishal demektir. Ilac/antibiyotik almayanlar, 2-3 gunde duzelirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|