|
kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şeymaemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şeymaemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2024 Saat 12:32 |
Kadir Bey,
6 haftalık oğlum. Anne sütünü sağarak veriyorum. 2 gündür anne sütünü içtiğinde kusup sonrasında rahatsız oluyor. Mama içtiğinde kusmuyor. Beklediği için süt bozuluyor olabilir mi?(bekleme şartlarına uygun bekletiyorum) Ya da göğüs ucu için lansinoh krem kullanıyorum.Sağım yaparken sütede karışıyordur illaki. o zarar veriyor olabilir mi? Zaten sütüm az, zar zor sağarak olabildiğince vermeye çalışıyorum ama neredeyse verdiğimin tamamını çıkarıyor 2 gündür. neden olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vardır bir bildiği! Mama ile 4 ayı bitirin, sonrasında "Kutu sutlerine" geçin.
Bu konu ile ilgili yazı ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
şeymaemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şeymaemir
anne sütünü tamamen mi keseyim anlamadım kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dediğiniz gibi her seferinde kusuyorsa, kesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şeymaemir
Kadir bey,
sizinle görüştükten sonra 2 kez anne sütü verdim sağılmış biberonla.. Kusmadı bu kez ama ağzına geldi geldi geri yuttu, rahatsız oldu kımıl kımıldı yine.Uyuduğunda iç çekmeler oldu. İçerkende zorlanarak içti ıkınma hareketleriyle vs. Mama da bu hareketler olmadı.Normal sakince içti gazını çıkardı. Az öncede vücudunda kızarıklıklar fark ettim. sütümdeki birşey alerji yapmış olabilir mi? Kusmadığı sürece vermeye devam edeyim mi? Sütüm gelişimini geriletiyor ya da oğluma zarar veriyor olabilir mi? Düzenleyen şeymaemir - 21 May 2024 Saat 03:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji döküntüsü DEĞİL! İsilik. Her gün yıkansın ve serin tutun.
Anne sütünü de kusma olmuyorsa verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|