Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - larenjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlarenjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
buffy84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı buffy84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: larenjit
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2015 Saat 22:21
Merhaba hocam,benim 12 aylık bir oğlum var. Dün gece Havlar gibi oksurmeye başladı sabah da nefes alış verisi çok zor gibi nefes alıyordu ve cok hırıltılıydi nefesi öğle üzeri korkup doktora götürdüm ablası bronsiolit atlattı kaç kez ama hiç böyle bi oksuruğu olmamıştı.  Doktor oğlumun larenjit olduğunu bu hastalık için antibiyotik tedavisi olmadığını sadece nefes açıcı bir iğne vereceğini söyledi. 2 ya da 3 gün sürer geçer dedi. acilde bi iğne yapıldı biraz da hava verdiler geldik. Doktor bu hastalığın sıcağı sevmediğini eğer öksürük artarsa buzdolabının önüne biraz koymamis serin bi odaya götürmemis söyledi.  Ben de size sormak istedim teşhis doğru mu?oğlumun ateşi ve huysylugu yok sadece garip bi öksürük ve hırıltılı nefes alış verisi var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118703
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2015 Saat 07:27
Dogru. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
buffy84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı buffy84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2015 Saat 17:30
Hocam bugün oğlumun larenjit geçirdiğini gören arkadaşlarım bundan sonra çok dikkatli olmam gerektiğini, larenjit in sürekli  tekrarladığını, eve hastanelerdeki buhar ilacindan almamin iyi olacağını, oğlumun alerjik bunyeli olduğunu, bundan sonra sık sık bu bronşit astım tarzı hastalıklar yaşayacağını, göğsüne vics surmemin onu hastanelik edeceğini , yün kazak falan giydirmememi falan söylediler. Doğru mu bunlar? Yoksa bu doktorlar tarafından oluşturulan yalanlar mi? Moralim çok bozuldu bugün. Yardımcı olursanız çok sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118703
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2015 Saat 18:44
Soylenenlerin tamami palavra. O arkadasin saftorigin biri, yemis bir doktorun kazigini hala farkinda degil.. O tekrarlayan durumlar; o tip doktorlarin verdikleri ilaclar yuzunden olusuyor. O ilaclari ve kortizonlu spreyleri kessin, onun cocugunda da tekrarlamaz.
Yukarı Dön
buffy84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı buffy84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2015 Saat 19:26
Çok saolun hocam içim rahatladı. İyi ki varsınız. ..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.