Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lohusalık keşkeleriniz var mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konulohusalık keşkeleriniz var mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saklibahce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 410
Mesajın Direkt Linki Konu: lohusalık keşkeleriniz var mı?
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 14:34
belki  bilmeyenleriniz vardır. ben doğum yapalı 12 gün oldu. taze lohusayım. lohusayken keşke şuna dikkat etseydim dediğiniz şeyler var mı?
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 14:38
bu dönemde çokm şükür hiç misafirim eksik olmadı...4 çayını   hiç yanlız geçirmedik. tABİKİ ÇOK EĞLENCELİ VE MUTLULUK VERİCİ BİR DURUM..
Ancak benim keşkem bu dönemde   arkadaşlara bişeyler ikram etmek için kendimi telef etmeseydim anneme veya kayınvalideme bıraksaysım..Confused o günlerin tadını daha iyi çıkarabilirdim...
bu güzel günler çok çabuk geçiyor doyasıya yaşa  derim....StarStarStar

Düzenleyen sengul - 29 Nis 2011 Saat 14:41
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 14:57
Şengülüm bende sana şöyle katılıyorum. Şöyle yatıp bir lohusalığımı tadamadım. İnsanın Annesi olmayınca hiçbirşey adabına uygun olmuyorConfused. kayınvalide vardı ayıptır dedim hep ayaktaydım. Teyzem vardı bir ara, o kızıyordu bana yat çabuk diyordu. O bir hafta sonra gidince bana yat diyende kalmadı.21 gün sonrada oğlumla baş başa kaldık.Oğlumun doğduğu ilk gün haricinde altını bile hep ben değiştirdim. Yani sana tavsiyem yat, dinlen, lohusalığının tadını çıkar. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 15:13
bende ilkinde tadamamıştım bu duyguyu ama çokda iyiydim sağlık saklanmıyorki yada ben nazlanamıyordum ikincide inanırmısınız 40 gün kendime gelemedim o yüzden sağlığın iyiyse ne gerek var naza sen bebişinin heranının tadını çıkarmaya bak giden zamanı yakalayamazsın sonra hem sen şuan zaten bebişinle hayata uyum aşamasındsın senden kimse birşey beklemesin ben doğum yapalı 3 ay oldu hala kalkıpta kocama kahvaltı bile hazırlayamıyorum anı yaşa sevgiler
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 17:54
keşke 1 haftalık lohusayken anneciğimin gitmesine izin vermeseydim,babamı da zorla bana çağırsaydım da lohusalığın tadını çıkarsaydım....
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 22:24
ben logusalık boyunca heeepp yattımLOL bebişim çok da usluydu emer ve uyurdu, benımde hep uyuyasım gelıyodu ya dogum yorgunlugu gecmedı bende baya bii..Confused
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2011 Saat 23:34
ben de hiç naz yapmadım lohusayken hatta daha güçlü görünmeye çalıştım ki gitsinler de kuzumla ve eşimle bir an önce başbaşa kalayım diye çok karışıyorlar zaten lohusayken ruh halin karışık oluyor kimseyi kırmamak adına o halinle kendin yıpranıyorsun
tek keşke dediğim şey daha fazla fotoğraflarını çekseydim kuzularımın
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2011 Saat 23:51
Bol bol emzir ve misafirler falan takıp onlarla beraber oturcam diye paralama kendini :)))) Ben böyle bişi yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum. 
Benim bebeğim 20 günlükken ağustos başında şöför ben olarak antalyadan ayvalğa gittim güçlü olmaya çalıştım mine gibi ama sonra bi ara koptum. ayvalığa gitmemin nedeni yalnız olmamak  etrafımda birilerinin olmasını istememdi ama çok hataymış daha çok yoruldum. Bana kalırsa insan kendi başına kalıp mücadeleyi öğrenirse daha rahat ediyor. Ama nolur bol bol emzir. Her ağladığında emzir canım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.