|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 16:27 |
Hocam oğlum 4 yaşında 17 kilo.dün akşamdan beri devam eden halsizlik yemek yememe ve sürekli uyku hali vardı.ateşi 37-38 arası değişiyordu.sabah halsizlik ve iştahsızligin devam etmesi üzerine doktora gittik.tahlil sonuçlarıni aşağıya yükledim.göğsünde hırıltı olduğu söylendi.bronşit dediler.macrol bricanly pulmicort ve ventolin verildi.benim endişe ettiğim durum wbc nin bu kadar düşük olmasi.halsizlik ve iştahsızlık da olunca iyice korktum.kötü bi hastalık olmasından.sizin yorumunuz nedir.pazartesi hemogram tekrarlansin dediler gerek var mı çocuğu boşyere hirpalamayalim
|
|
![]() |
|
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resimleri yükleyemedim lökosit değeri 3.83 trombosit 251 hemoglobin 12.8 notrofil sayisj ve yuzdesi dusuk cikmis sayisj 1.91 yüzdesi ise 49.9 çıkmış.eozinofil yüzdesi düşük 0.1 çıkmış.Baska yazmam gereken bişey var mj bilmiyorum.lösemi şüphesi olabilir mi hocam.çok tedirgin olduk
|
|
![]() |
|
Hocam çocuğun ateşi 38 sürekli uyku hali var bu durum normal mi ateş düşürücü vereyim mi
|
|
![]() |
|
Hiçbir ilaç vermeden cevabınızı bekliyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon... Sadece bugun 3 defa ayni cevabi verdim.. Eski mailleri okuyun. Gripal enfeksiyonlarda ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Losemi riski yok değil mi hocam rahat olabilirim degil mi.doktor tahlili tekrarlayalim deyince endiselendim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle LOSEMI DEGIL!! Suphe eden mi oldu?? Bosverin.. Ona deyin ki: " BUTUN VIRAL ENFEKSIYONLARDA, kemik iligi baskilanir ve WBC degeri duser.. " Bu bilgi daha hala Turkiye'deki Tip fakultelerine girebilmis degildir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Oca 2017 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim.sizin sayenizde çocuklarımız gereksiz işlemlerden kurtuluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|