|
Lütfen yardım hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 1 saat 53 Dakika önce Saat 22:50 |
Hocam 12 yaşında kardeşimu çok şükür sayenizde büyümüş ve imzamede iyilik mutluluk kazanan biri olarak 10 gün önce Rinoplasti ameliyatı oldum konka ve içte eğri dışta kemer vardı çok zor geçti operasyon 6 saat Ankilozanlıyım zor karar planı onları velhasıl yaş 39 hamilelik olabilir bir ton ilacım içiyorum ve içtim (Ceftinex, Zespira,Otrivine, Sulfarhin, Nasonex, Dex Forte)Dr ömür boyu konkalardan Nasonex ve Zespira kullanacaksınız dedi sorum şu çok önemli hocalardan dolayı bebek varsa sıkıntı olur mu ve ömür boyu Zespira ister misiniz nolur canım hocam yol gösterin lütfen siz deyince emir gibi içim çok rahatlıyor ayrıca 12 yaşında oğlumunda ağzı açık uyuyor alerji et olabilir dediler halbuki serum fizyolojik dışında siz dediğiniz için bu yaşa bir şey kullanmadım iyi ki varsınız hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|