|
Magnezuym değeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2022 Saat 16:50 |
Hocam merhabalar, arada kas ağrı oluyordu, kanda magnezyum bakıldı değer aralıkları içinde çıktı,
doğru değer için eritrosit içi magnezyum değeri bakılmalıymış, sizce gerek var mı, mag. takviyesi alıyorum, içeriğinde malat ve sitrat var, çok merak ediyorum ağıların nedeni magnezyum eksikliği mi. çok teşekkür ederim Not: d vitaminimde 22 çıktı önerinizle d vit 3 takviyesi başladım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gibi 'tahlillerle' ugrasmayin...
Gece kramplariniz oluyorsa, tahlile gerek kalmaz, Magnesium alin. Citrate olmasi da sart degil, hangisini bulursaniz onu alin ve aksamlari 1 tane alin. D vitamininiz cok dusuk, 1 ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 icin. Haziran ayi tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Crestor veya benzeri kolesterol ilaclari aliyorsaniz, onlarda agri yapar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|