|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zynp_akdnz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynp_akdnz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 23:15 |
Merhabalar Kadir Bey,
Varlığınız ve bugüne dek sizden öğrendiğim ve kızıma uyguladığım tüm bilgiler için sonsuz teşekkürler.Bir çok ilacı kullandırmaktan ve tahlili yaptırmaktan sayenizde bebeğini kurtarmış bir anne olarak yardımınıza ihtiyacım var.Kızım şu an 16 aylık Boy:82 Kilo:9.8 Kızımın makatında 4 aylıkken farkına vardığım bir kızarıklık oluşmuştu.Doktora götürüp sorduğumuzda tahriş dedi ve hametanın işimize yarayacağını söyledi.Kremi kullanmama rağmen geçmeyince başka doktora götürdük çatlak var dedi.Anestol ve Fitoyu az az karıştırıp günde 3 defa kullanmamızı söyledi.Çatlak demesi 2 aylıkken başlayan ve ara ara kakasında gördüğün açık kırmızı ip gibi kanamayı doğruluyordu(Süt alerjisi denmişti ama bebeğimin süt alerjisi yok bir çok tahlil ve gözlem yapıldı). Bu ilaçlarla da geçmeyince tekrar götürdük ve omega 3 içerikli bitkisel Popolin adında bir krem(pişik kremi aslında) verdi.Onuda kullanmama rağmen geçmedi ve uzun zamandır Fito kullanıyorum.Sanki gittikçe daha da derinleşti ve açıldı.Kabızlıktan olur diyorlar bebeğim asla kabız olmadı en az günde 2 defa kakasını yapar yaklaşık 10 ay civarında gün boyu yapmayıp ertesi gün yaptığı olurdu ama bu durum birkaç defa olan bir durum ve benim bu çatlağı farketmemden çok çok sonra olan bir durum.Genel olarak 2 veya 3 defa kakasını yapar kızım ve en önemlisi kakasını yaparken yüzünde en ufak bir acı ifadesi görmüyorum çok şükür çatlak olsa acımaz mı hiç Kadir bey ve kanamada görmüyorum peçete ile o kısma dokunduğumda kan yok.Ara ara kapanmış gibi oluyor ama genel olarak size atacağım fotoğraftaki gibi kakadan sonra bu hali alıyor silerken bile acıdığını düşünmüyorum acısa belli etmez mi yavrum.Tam olarak ne yapmalıyım Kadir Bey söyleyecekleriniz ben ve ailem için çok önemli etrafımızdaki doktorlara pek güvenim kalmadı artık. [IMG]http://i.hizliresim.com/Go274V.jpg[/IMG][IMG]http://i.hizliresim.com/Jnk9NE.jpg[/IMG] |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne catlagi??? Sadece tahris sonucu kizariklik olusmus. Altini kuru-kuruya degil, yikayarak temizleyin, gecer.
|
|
![]() |
|
zynp_akdnz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynp_akdnz
Ama 1 yıldır var olan bir durum fotoğrafta belli olmuyor sanırım deri kesik gibi Kadir bey ıkınınca açılma oluyor yıkıyorum da ve pamuk ve su ile temizliyorum zaten 1 yıl oldu anal fissürü doğruluyor gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O bolgenin, Turkce adi: "Buzuk" dur.. Yani, kalin kaka yaparken esner, acilir, kaka ciktiktan sonra; buzulur... Bu buzulme sonucu, oradaki deride, "pot" tabir edilen deri kivrimlari olusur.. Bunun "catlak" ile hicbir alakasi yoktur, zaten catlak ( yanlis terimdir, dogrusu "deri yirtilmasidir") olsa bile, o bolge cok damarli bir yapiya sahip oldugundan, kendiliginden, kisa surede iyilesir. Siz o "catlak" dediginiz, deri kivrimini, hayat boyu goreceksiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynp_akdnz
Kadir Bey 1 yıldır yaşadığım bir problem bu kısa sürede iyileşir demişsiniz ama geçmedi ve geçmiyor da o kısım diğer büzülmüş kısımlardan farklı deri yırtık ve kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocugun bir sikayeti varmi???? Varsa; bir cocuk cerrahina gosterin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2016 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynp_akdnz
Hayır Kadir Bey çok şükür kalmasını yaparken hiç bir acı ifadesi yok yüzünde makati işlerinde hatta krem sürerken bile açıldığını düşünmüyorum ama gözle gorulur bir durum da ortada ve daha da açılma oldu gittikçe kötülerle diye endişe ediyoruz şimdi cerrah demiştiniz neler der kim bilir cerrah...Ne olacak bilmiyorum keşke size gösterme fırsatı olsaydı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynp_akdnz
Pardon yanlış yazılmış bazı kelimeler kakasini yaparken acidığını düşünmüyorum ama kötüleşir diye endişe ediyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|