Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mama sandalyesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumama sandalyesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: mama sandalyesi
    Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2009 Saat 11:06
merhaba arkadaşlar,

bebeğim 9 aylik, mama sandalyesi alicaz ama ille gelişmiş bi şey olması gereklimidir, yoksa ucuz bi sey alsak kullanisli olurmu, konuyla ilgili tecrubesi olan bana yazarsa memnun olurum
Yukarı Dön
karosi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2009 Saat 21:18
merhaba benim bebeğim henüz 2.5 aylık ama arkadaşım almış onun bebeği 6.5 aylık İkea dan 25tl ye almış çok basit bişey ama çok memnun benim bebeğimde büyüsün bende ondan alacam....
sibel
Yukarı Dön
minee Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2009 Saat 23:24
çocuğuna göre değişir bacım.
benim kızım çok hareketli olduğu için her türlü güvenlik önlemi alınmış mama sandalyesi almak zorunda kaldım ki iyi de etmişim yoksa uçarmış aşağı. çok da rahat kullandım ama sakin bi bebeğin varsa tabiki özellikli lüks bi sandalyeye ihityacın olmaz. eğer ben kasası sağlam kemeri olmayan masa kısmınnın altında topuzu olmayan bi sandalye almasaydım kayıp uçup gidecekti. bi de kızım çok ufak olduğu için sandalyeden kayardı ama benim sandalyemde teferruat çok kaybolmadı zilli. görüyom dışardaki sandalyeleri çok pratik ve kullanışlı kızmı oturtuyorum ya aşağğıdan kayıyo ya kenarlardan gömülüyo denedim olmadı ben de mecbur lüks aldım. dediğim gibi bebeişinin ihtiyacı yoksa boşuna para verme değmez çünkü.
Yukarı Dön
arzu2004 Açılır Kutu Gör
Sessiz Üye
Sessiz Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 11:59
iyi gunler mama sandelyesi elimde var babyhome marka temiz kullanilmis isterseniz kargo benden size 65 liraya yollayabilirim. ilgilenirseniz mail adresinizi yollayin resim gondereyim.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 13:20
benim ki basit ucuz birşey...bir tanıdığımız verdi...
ben sorun yaşamadım...diğerlerinde gözüm kalsa da:)
bebeğine bağlı aslında bu...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 17:28

valla istediği kadar emniyetli olsun mama sandalyesi haraketli bir çocuk olunca tün güvenlik önlemlerini çiğniyor.. 1, 1-5 yaşından sonra bağını çözemese bile içinden çıkmayı başarıyor Çınar gibi.. sonra da hoop aşağı... benimki birsürü fonksiyonlu, arkası yata falan birşeydi  ama yer kaplamakdan başka işe yaramadı.. arkadaşın bahsettiği Ikea basit mama sandalyesinden annemin evine aldık. çok begendim çok güzel kullandık onu. daha derli toplu geldi bana. kendi adıma konuşursam mama sandalyes hızlıca yemek yiyip hemen kalktıgımız birşeydi.. bence öyle teferruatlı birşeye gerek yok

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
selican Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 17:32
bencede çok kalite bir şey almana gerek yok.ama mama sandalyesi gerekli bir şey.çocuğun kendi kendine bir şeyleri yiyip öğrenmesi için güzel oluyor.orda kurcalıyolar,mıncıklıyolar,üstleri başları batıyor ama acayip öğreniyolar.
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:34
Ben masaya monte edilen ayaksız mama sandelyesi aldım.İki yaşına kadar rahat oturur.Hem yer kaplamıyor hemde söktüğünde küçücük bir şey oluyor koyuyorum çantasına istediğin yere götür..Çok çeşidi var ama ben m-therc-re den aldım.Diğerleri plastikti içime sinmedi bu kumaş ve çok sağlam.Herkese tavsiye ederim
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.