|
Mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 1 Dakika önce Saat 23:24 |
Değerli hocam merhabalar. 43 yaşında bir kadınım.Ben 27 Mayıs'ta size fotoğraf atmıştım ve siz deri mantarı olduğunu belirtip krem onermistiniz ( trosyd) Kremi kullanmaya başladım ve lekeler açıldı ama tabi geçmedi. Size tekrar yazınca tentürdiyot kullan demiştiniz. Bulunduğumuz yerde bulamadık bir türlü. Biz de sipariş ettik. Elime ulaştı ( 50 ml çözelti şeklinde) Değerli hocam ben okudum da içeriğini ve nasıl kullanmam gerektigini okudum yalnız çok da anlayamadım.
1 ) Ben bunu nasıl ve ne sıklıkta kullanmalıyım şimdi? 2) Sürdükten sonra yıkama gerekmez diyor ama ben mesleğim gereği okula gidiyorum. Açık alanlarda lekelerim var. 3) Ola ki yıkamam gerekti. Sonrasında krem sürmeli miyim? 4) ve diyelim ki iyileşti, tekrar çıkar mı? :-(( Kıymetli hocam inanın hayat kalitem çok düştü. Özellikle sırtımda da sivilce de artınca daha da korktum. Mantarın başka yere sıçrayıp sıçramadığını da bilmiyorum. Gerçekten dediğiniz gibi çok inatçı çıktı. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir defa uygulayacaksınız. Kuruduktan sonra ne isterseniz yapın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|