|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 00:22 |
Sayin hocam 11 aylık bır oğlum var emziriyorum ve hala ara ara mastit problemi yasiyorum,dün yine aynı sıkıntı oldu hafif kırgınlık göğsümde ağrı sertlik,göğüs pedime akan sütun rengi bile farklıydı ama gogsumun boşalip rahatlamasi için oğlumu bu göğsümden emzirdim aynı gece hafif ateşlendi huysuz biraz da başka bır sıkıntı yok ,ateşi ara ara devam ediyor,merak ettiğim Mastitli gogusten emzirme neden olmuş olabilir mi ateslenmesine yoksa denk mi geldi?ateşini dusurmedim,neden buysa nasıl bır yol izlemeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cerahat yutsa bile, midesindeki ASIT onlari parcalar.. Ama, siz genede, sagip kontrol edin, cerahat geliyorsa vermeyin.
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam,dediginiz gibi yapıyorum sütüm normal akıyor artık, ama oğlum dün geceyi de ateşli geçirdi şu an yine hafif ateşi var,hocam hastalık halinde ateş müdahale olmaksızın düşüp çıkar mı, 2 gündür ateşi kendi kendine düşüp tekrar çıkıyor normal bır grip hali mi acaba?öksürük burun akıntısı yok.yalnızca ateş ve huzursuzluk hali.
|
|
![]() |
|
Hocam şimdi dilinin kenarında siyah renkli ortası nokta şeklinde bır yara farkettim sanki kan toplamış ezilmiş gibi,sabit durmadıgi için fotoğraf cekemiyorum,acaba ateşten mi oldu,mikrop kapmış olabilir mi yoksa ateşi bu yüzden mi vardı acaba,ağzındaki yaradan mastit olmuş olabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Hocam üstüste yazdım kusura bakmayın oğlumun son durumu ateşi geceleri artıyor 38.9 burun akıntısı öksürük yok,dilde pas kotu koku da yok,sadece yeşil kaka yapıyor sulu değil ama,iştahı yok huzursuz ağlıyor, herhangi bır ilaç vermedim 11 aylık ilk kez ateşi çıktı ne yapmalıyım grip mi yoksa enfeksiyon mu kaptı.antibiyotik gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"....
grip mi yoksa enfeksiyon mu kaptı.antibiyotik gerekir mi? ..." Kurdugunuz bu cumle, YANLIS!!! Grip de, bir enfeksiyondur.. Turk doktorlarinin iddia ettigi gibi, usutmekle olmaz!! Viruslerin bulasmasi ile olur. Sizin demek istediginiz; "Viral enfeksiyonmu, yoksa Bakteriel enfeksiyonmu?" Olmali... Yuzbin kere anlattim.....ATES yaninda; pis bir agiz kokusu ve dil ustunde silme pas tabaksi yoksa, Viraldir, Antibiyotik gerekmez.. Karar veremiyorsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin, WBC 17'den fazla gelirse, antibiyotik baslayin. |
|
![]() |
|
Evet hocam aynen dediğiniz gibi demek istedim.hocam bu arada ateşi bır düşüp bır çıkıyor, bazen 37 oluyor tam rahatladı diyorum 39 lari buluyor bır anda,yoğun yeşil kaka devam ediyor biraz civik kıvamlı. Bunların yanında burun akıntısı hapşırma vs.yok o yüzden emin olamadim.dediginiz gibi bır kan sayımı yaptıralim bugün sonucu yazarım hocam çok teşekkür ederim saygilar.
|
|
![]() |
|
Hocam tahlil yaptırdık WBC 11.6 çıktı ama enfeksiyon değeri yüksek dedi hangi değere göre söylüyor hocam WBC den baska,mon%14.9 (2_10),hgb 9.8 (11.5_17)kansızlık var dedi.erişkin değerleri bunlar kuvvetle muhtemel (11 aylık erkek 10kg 78 cm) 3 gündür ateşi var yeşil kaka iştahsızlık huzursuzluk,burun akıntısı öksürük kusma yok,viral bır enfeksiyon mu hocam.ateşi mudahale olmaksızın düşüp tekrar çıkıyor.ne yapmalıyız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|