|
Mch düşüklüğü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mch düşüklüğüGönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 10:40 |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1532590296133.jpg hocam oğlum 10yaşında ara sıra da olsa rektum kanaması olduğunu söylemişti ve tahliller dede mch 27-pdw 8.5 - mpv 8-eos % 5.7 çok tedirgin oldum sizin yorumunuzu bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim hocam
|
|
![]() |
|
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 10:42 |
|
Hocam Birde 3aydır öksürük ve hapşırık var Dr lar ciğerler rahat demişti alerji dediler sadece ama 2hafta alerset kullandık çok etkisi olmadı bırakmıştım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 18:42 |
|
Ne; MCV dusuk, ne de, baska anormal deger var!!! Hepsi YASINA gore normal.. MCV bir tek "1 haftalik" bebeklerde bu degerlerde olur. Siz Turk doktorlara ne bakiyorsunuz ki??? Onlar her oksurene; Allerjik derler.. Eskiden; Astim derlerdi, sonra dilleri bir yerlerine girince, simdi Allerji diyorlar. Bazi Gripler bu sekilde seyr ederler.. Eski mailleri okuyun.. Unutmayin; Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|