Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memede uyuma:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummemede uyuma:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emelkaraman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: memede uyuma:(
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2009 Saat 13:59
merhaba özlem hanım,
benim 6 aylık kızımla ilgili bazı sorunlarım var. doğum iznindeyim ve kızıma yalnız bakıyorum fakat bir ay sonra işe dönmem gerekiyor. kızım yalnızca memede uyuyor , ben çalışmaya başladığımda nasıl uyuyacak diye endişelerim var. emzik yada biberon almıyor, eline verdiğim oyuncaklarla da uyumuyor, mahmurken yatağa koyduğumda meme diye ağlamaya başlıyor, inanın her yolu denedim ama olmuyor, siz ne önerirsiniz, bunun nedeni ne olabilir? son birkaç haftadır da memede uyurken saçını veya kulağını çekiştirmeye elini gözüne sokmaya başladı. ona işe başlayacağımı günün birkaç saatini ayrı geçireceğimizi anlatıyorum acaba bu doğru mu? yada bu ayrılığı ona ne şekilde anlatırsam işini kolaylaştırmış olurum? cevabınız için şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2009 Saat 22:31
6 aylık çocuğunuz ne yazık ki sizi anlamayacaktır. yokluğunuza elbette tepki gösterecek. ancak bakan kişi onu seven, şefkat gösteren biriyse fazla sorun yaşamayacaktır. özlemini ağlayarak, huzursuzlanarak ya da ilgisizleşerek gösterebilir. sütünüzü sağın ve biberonla evdeki kişi vermeye çalışsın, ayrıca evde olduğunuz zamanlarda da verin. bir süre sonra emmmeden uyumaya alışacaktır. zor olacak her ikiniz için de ancak siz ne kadar çabuk alışır ve kabullenirseniz o da o kadara çabuk alışır 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.