Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - MEMEDEN NASIL KESTİNİZ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMEMEDEN NASIL KESTİNİZ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DEREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 14:04
CNM HİÇ KORKMA BEBEĞİN ARTIK BÜYÜMÜŞ.BNM OĞLUMDA ÇOK BAĞLIYDI HATTA SÜREKLİ AYAKTAYDIM ÇÜNKÜ OTURDUĞUM AN KUCAĞIMA UZANIP EMMEK İSTİYORDU.MEME UCUMA SALÇA SÜRDÜM VE ÜZERİNE BİR KAÇ TANE PEÇETE KOYDUM HER İSTEDİĞİNDE BAK NE OLMUŞ DİYORDUM.SANIRIM KAN ZANNETTİ VE KORKTU 3 GÜNDE BIRAKTI .İNŞALLAH SENİN BEBEĞİNDE ÇABUK BIRAKIR
DEREN
Yukarı Dön
dilek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 02:42
Ben kızımı14 ay emzirdim .Sürekli emiyordu.20dakikada bir gelip emiyordu.Üstelik memeye güvenip yemek yemiyordu.Yara bandı yapıştırdım ve isteyince gösterip uff olmuş dedim.3günde bıraktı.Ama ben hastalandım.Grip gibi her yerim ağrımıştı.Sonra dr. tavsiyesiyyle ilaç aldım.Gerginliğin azalıp,sütün çekilmesi için.Gerçi süt hala var.Kızım memeleri görünce garip bir şekilde gelip kafasını yaslayıp onlara sarılıyor.Galiba özlüyor.LOLZor olur sanmıştım,Allaha şükür kolay atlattık.
Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1079
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 09:00
arkadaşlar benim kızım 41 aylık ve hala emiyor.evet bende sizin gibi bir ara kesmeyi düşündüm.evdeyken çok emiyordu.daha sonra kızımı yarım gün kreşe verdim.4 ay sonrada işe başladım.kzım sadece sabah ve akşam emiyordu.ama inanın çalışmasaydım da bıraktırmıyacaktım ne kadar beni daraltsada.çok psikoloji kitabı okudum kendi dr'unda sordum.kesinlikle öyle bişey sürerek bıraktırmanın çocukta negatif etki yaptgı biimsel olarak kanıtlanmıştır.bence zamana bırakın yavaş yavaş bırakacaktır.inanın bende çok düşündüm nasıl bırakacak diye çünküçook düşkündü.şu anda  arada bir emiyor.yani bıraktık gibi birşey dr.özlem hanımın deigi gibi ben onu hp gögsüme yatırdım.güveni kırılmasın diye.dr özlem hanımın yazılarını okuyun size çok yardımcı olacaktır.ama ne olur öyle kocakarı laflarına kanmayın.işte böyle kızlar.kolay gelsin sizlere
Yukarı Dön
MERTCİK Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2010 Saat 23:34
merhaba arkadaşlar bana bi yardım edermisiniz nisanda 2 yaşını bit,recek ve ben memeden ayırmak istiyom ama nasıl nerden başlicz bi fikir verirseniz sevinirim

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2010 Saat 23:46
bırgul yasıyonmu kıs senLOLLOLLOLLOLnerlerdesın..Disapprove
kısa ve net tuna19.5 aylıktı bır gun hıc emmedı.dedım ıstemıyo herhalde.sonra aksam gece emzırdım.yoksa göguslerım catlıcaktı.ertesıgun ıstedı gun ıcınde bu saferde ben vermedım böle böle..gecelerıde daha uzun uyumaya baslayınca.bıberonla sute gectık..
ceylınde kara kara dusunuyorum nasıl olacak dıye cunkı cok duskun gun ıcınde cok fazla emıyor.özellıkle uyumadan önce....18 ayın ıcınde sımdı kaldı 1.5 ay..LOLLOLLOLLOLLOLLOLbenım böyle canım
sende önce gunduz azalt sonra geceye gecersın.bırdende kesme derım.kolay gelsın...
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
MERTCİK Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2010 Saat 07:40
saol canım yasıyorum buralardayım fazla gelemiyom ama sizleri unutmuş değilim
benim oğlanda çok düşküm memeye nolcak bilmiyom yaa

dr gitsem mi bilmiyom ilaç oluyomuş emerek uyuyoooo

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2010 Saat 08:34
Birgül vallahi özlettin kendini bacım yaa

canım korkma öncelikle kararlı ol memeden kesme konusunda. her çocuk farklı ben alperi memeden meme başlarına şeffef band yapıştırarak ayırdım. emmeye geldiğinde dileni memeye değdirdiğinde tiksindi bunu bir kaç kere yaptı sonra kendi emmek istemidi
2 günü atlattın mı korkma bir tanem. allah yardımcın oluyor
Yukarı Dön
MERTCİK Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2010 Saat 23:17
Orjinalini yazan: hülya hülya Yazdı:

Birgül vallahi özlettin kendini bacım yaa

canım korkma öncelikle kararlı ol memeden kesme konusunda. her çocuk farklı ben alperi memeden meme başlarına şeffef band yapıştırarak ayırdım. emmeye geldiğinde dileni memeye değdirdiğinde tiksindi bunu bir kaç kere yaptı sonra kendi emmek istemidi
2 günü atlattın mı korkma bir tanem. allah yardımcın oluyor
canım benim bende özledim arada bakıyom kararlıyım ama başlayamıyom hadi gündüz iyi kötü olur ama gece mızıradığında napcam

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.