|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NidaAlpat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NidaAlpat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 10:34 |
Kadir Bey merhaba,
Menenjit aşısı ile ilgili tüm makale ve soru cevaplarınızı okudum. ( Arşiv izin verdiği kadarıyla) Ayrıca sağlık bakanlığından çok yuvarlak bir cevap ile Türkiye'de B tipi görüldüğü bilgisini de aldım. 14 aylık kızım var. Yakın zamanda kızım ile birlikte İngiltere, Fransa gibi Avrupa ülkelerine ziyarette bulunacağız. Bulabildiğim taktirde Novartis Bexsero aşısını yaptırmam yeterli mi? ( Ne yazık ki Türkiye'de bu aşıyı bulamıyorum) Bulamazsam diğer aşı markalarından Nimenrix ya da Menctra yı yaptırmamı önerir misiniz? Saygı ve sevgilerimle, Nida |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nimenrix veya Menectra'nin 3 kurusluk faydasi olmaz.. Etrafta, HENUZ bu mikrobun salgini olmadigi icin, asi yaptirmaniza; HENUZ gerek yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|