|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yso ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 11:49 |
Hocam hoşgeldiniz.eşimin iş arkadaşının 10aylık bebeği menenjitten bikaç gün önce öldü.cenazeye gittik aileyle yakın temasımız oldu.aileden herkese test yapılmış bşy çıkmamış.taşıyıcı olup bize bulaştırma imkanları varmı?ufak bebeğimiz var korkuyoruz bakteri bize yerleşip bebeğimize bulaşma imkanı varmı?çok tedirginiz
Düzenleyen yso - 03 Kas 2017 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne tip Menenjit oldugu onemli.. HiB menenjiti olamaz zira 5'li karma asilari bebegi korur.. Asilari yapilmadi ise bilemem. HiB menenjiti haric; Hicbir menenjitte tasiyicilik yoktur. Tasisa hasta ile temasi olan doktorlar tasir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam evdeki bebeğim 11aylık.menenjit aşısı tamamlandımı?tamamlanmadıysa geçermi hastalık,yapılan dozlar korumaya yeterrmi?paranoyak olduk hocam bu konuda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne dedim!!!! "5'li Karma" asilari yapildi ise dedim.. "...bebeğim 11aylık.menenjit aşısı tamamlandımı?.." Asi kartini gormeden nasil cevap verebilirim??? Bir zahmet asi kartina bakin. Ben nereden bileyim, sizin cocugunuza hangi asi, kac doz yapildi?? Bana biraz bilgi verin ki bende dogru cevap verebileyim.. Ilk sayfadaki Asi semasi ile kontrol edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 doz karma aşı yapılmış hocam.sanırım 1 tane daha yapılcak 15.ayda.aşı kartında difteri,tetanoz,boğmaca,DaPt-İPA-Hib bunlar yazıyor hocam
Düzenleyen yso - 04 Kas 2017 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HiB; benim sordugum asi!!! Yapilmis... Ammada uzattiniz yani!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|