Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumerhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 17:22
acaba bir boşluk varmı ??? isimleri yazarken biri karaca diye yazmışken diğeride bir boşluk bırakıp karaca diye yazmıştır
Yukarı Dön
dewrano Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 17:33
Merhaba,

Konuyu inceledik, mesajların hepsi aynı kullanıcıya ait ve hepsi aynı kullanıcı tarafından gönderilmiş.

Şifrenizi öğrenen biri sizin kullanıcı adınızla mesajı yazmış olabilir. Lütfen şifrenizi değiştirin.
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 72
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 17:52
[QUOTE=karaca]merhaba karaca nick arkadaş şimdi gördüm mesajı bende ben yaklaşık 2 aydır üyeyim kızımın adı karaca 5.5 aylık tesadüf olmus  pes  dogrusu ama niye sistem kabul etti anlamadım bu isimde üye var diye uyarması gerekirdi .Ben şifreyi  degiştiryorum. mutlu günler [/QUOTE]

SEVGİLİ YÖNETİCİM ; İŞTE DİĞER ARKADAŞLARDA ( AYNI NİCK'İ KULLANAN) GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞŞ..BENİM ANLATTIĞIM DURUMUN DA BİR YANLIŞLIK YOK.TEYİDİDE YUKARIDAKİ CEVAPTADIR.IP KONTROL EDİNİZ LÜTFEN.

BEN CEVABIMI ALDIM BU MSJ BENİM İÇİN YETERLİ İDİ TŞK NİCK ARKADAŞ. 

Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 72
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 17:54
bu arada büyük harfle yazmışım özür..
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 18:20
[QUOTE=karaca]merhaba karaca nick arkadaş şimdi gördüm mesajı bende ben yaklaşık 2 aydır üyeyim kızımın adı karaca 5.5 aylık tesadüf olmus  pes  dogrusu ama niye sistem kabul etti anlamadım bu isimde üye var diye uyarması gerekirdi .Ben şifreyi  degiştiryorum. mutlu günler [/QUOTE]
Orjinalini yazan: karaca karaca Yazdı:

SEVGİLİ YÖNETİCİM ; İŞTE DİĞER ARKADAŞLARDA ( AYNI NİCK'İ KULLANAN) GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞŞ..BENİM ANLATTIĞIM DURUMUN DA BİR YANLIŞLIK YOK.TEYİDİDE YUKARIDAKİ CEVAPTADIR.IP KONTROL EDİNİZ LÜTFEN.

BEN CEVABIMI ALDIM BU MSJ BENİM İÇİN YETERLİ İDİ TŞK NİCK ARKADAŞ. 

Aynı kullanıcı adını kullanmanız imkansız... İsteyen deneyebilir...

Ayrıca diğer karaca'nın (nasıl oluyorsa :)) şifresini değiştirmesi de bu soruna çözüm olmaz ki. Kullanıcı adınızın aynı olduğunu iddia ediyorsunuz...

IP'nin farklı olması da benim için çok anlamlı değil...

Bu durumun tek açıklaması var, sizin kullanıcı adınız ve şifrenizle farklı bir bilgisayardan giriş yapılıyor. Hangi bilgisayardan giriliyor, kim giriyor biz bilemeyiz...

İsterseniz şifrenizi değiştiririz. Başka yapılacak bir şey yok...

Düzenleyen Siddartha - 16 Eki 2009 Saat 18:22
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 20:46
Arkadaşlar bence başka bir tanıdığı falan şifresini biliyor ve farklı bir bilg. giriyor olablir, çünkü aynı kişinin nicki ile iki farklı kişi giriyor, o yüzden tek çözümü şifresini değiştirmek olacak.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.