Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mide sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummide sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Durucuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: mide sorunu
    Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 00:24
Kadir Bey iyi aksamlar

kızım 7 aylık ve sanki bugun saat 12den beri midesinde bir hazımsızlık cekiyor gibi
sabah saat 10:00 da annesutunu sagıp (130cc) içine cicibebe pekmez peynir ve az yumurta katıp verdim

12:30 gibi geğirirken sanki kusar gibi oldu ama kusmadı geri yuttu gibi oldu
14:00 gibi emzirmek istedim  emmedi pınar ilk adım sutunu denedim almadı mama denedim yemedi
15:00 gibi emzirebildim ama tek gogusumu sonrasında bir durum olmadı diye hatırlıyorum
18-19:00 gibi tekrar sut vermeyi denedim almadı emmedide
19:30 gibi sutu icti (120cc) ve 1 saat sonra gene kusar gibi oldu ve az birsey kustu ama sanki sut kusmadı biraz daha seffaf bir sey kustu
21:30 civarı mama vermeyi denedim gene yemedi sonra emzirdim gene tek gogus emdi sonrasında gene kusar gibi oldu biraz da tıkanır gibi oldu
sonrada 1 saat icinde uyudu ama ara ara uynıyor tekrar uyuyor

acaba bu nedir hazımsızlık mı midede bir sorun mu var yoksa hastamı oluyor cok az burnuda akıyor gibi
serum fiz damlatıp cold mix kulanıyorum
 (bu arada bayramda babası hasta idi simdide ben cok agır gecirmiyorum ama benden hastalık kapmıs olabilirmi)  

cok uzun oldu kusura bakmayın ama her durumunu anlatmak istedim cevabınız icin tesekkurler
Yukarı Dön
Durucuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 14:48
kadir bey bu sabahtan beri kızım doluu dolu oksurmeye hapsırmaya ve burnu akmaya  basladı oda grip oldu yani ama hala iştahsızlıgı devam ediyor ne yapabiliri acaba
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118952
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2009 Saat 14:26
Grip başlıyor... Grip tedavisi ile ilgili eski maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.