|
Mide |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 22:22 |
Hocam merhaba lar umarım iyisinizdir....hocam bana geçen yıl pangastrit tanısı konulmuştu 3 ay nexium 40 kullandım...o zamandan bu zamana sol üst karın tam kürek kemiği altında bı nokta yerde bişey blvarmis gibi bazen ağrıyo .Dr a gitmek istemiyorum...6 ay önce tit usg hep temiz çıkmıştı ...nasıl yol izleyeyim teekrar nexium a baslasammi sizin söyleyecek lerinize ihtiyacım var
Bu arada ailemde mide ca öyküsü var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"pangastrit"??? Tipik Türk doktoru!! Abartmadan yapamazlar! Sanki, "Gastrit" dese olmuyor!
Şikayetiniz, Sağ kürek kemiği altındaki ağrı ise; safra kesesi ağrısıdır. |
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Sol hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Safra kesesi değil.
US da bir şey görülmediğine göre, gaz olabilir. Yedikleriniz ile bir bağlantı olup olmadığına dikkat edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|