Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mızmız Çocuklara Yemek Yedirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMızmız Çocuklara Yemek Yedirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahsen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 527
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 19:12
aynen şu başlıktaki kelime ile savaşıyoruz bizde ağzına lokmayı alıyo ama çiğnemeden çıkartıyo yani yemiyo sevdiği bi pilav ve makarna vardı ayranla birlikte galiba ondanda bıkıyo çünkü onlarıda yemiyo
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 19:46
bizim ki aksam yemeğini yedi ama cok değil, şimdi de yalvardı anneee ekmek suuuuuuu diye onu yiyor acıların çocuğu LOLLOL
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 23:25
LOLLOLLOLLOLLOLduygu öldurdun benı gulmekten allah yardımcınız olsun hılal ve senın gönderın bana cocuklarınızı...ben susuyom bısey demıyom...masallah masallah.sadece ceylının suan 6 dısı var 4 uste 2 allta gerısının cıkmasına gerek yok damaklar ısı göturuyor bızım.ne versem masallah. duygu sutu hıc nes..ıkle denedınmı cocuklar bayılır genelde ya tozu yada gevregı ıle beraber.yada pıpet le.tunada baen sevmedıgı yada doydugu zaman tabagını bıtırmıyor..aaaaa tuna benı yemek ıstemıyor cok uzuldumm üüühühühüüüü dıye aglayaınca mama cup mıdeye.ceylın bugun domates almıstım posetın ıcınden almıs yıkamam bıle musade etmedı döke saca yedı bıtrdı..annnamm dıyom benım cocuklar kıtlıktan cıkmıs yakında benıde yıyecekler.LOLLOLLOLvallahı kızlar cok zor allah peygamber sabrı hulk gucu versın sıze..
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2009 Saat 02:06
hulk gücü LOLLOLLOLLOL gece gece güldürdün benii
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2009 Saat 08:39
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Sütü kaşık kaşık içmek mi ConfusedTongue
Neyse ben benim sıpanın bu haline daha çok şükretsem iyi olacak LOL
Kafa göz bir kere yapmıştım sanırım o da işe yaramamıştı ve bir daha yapmamıştım.

bişey içme konusunda bende dertliyim. illa kaşıkla içecek süt,sıktığımız meyve suyu. bir iki çekio sanki bebek LOLLOL içmio bizde kaşıkla içiyoruz..yeme konusunda çok şükür bir sorunumuz yok.EmbarrassedEmbarrassed
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2009 Saat 11:53
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

ben buraya hiç yazmayayımDisapproveErmmConfused
Evet aynen,bende burayı okuyupConfused geçiyom
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2009 Saat 12:02
Neyse bende dökeyim içimi rahatlarmıyım acabınaLOL

Zuhal asla kahvaltı yapmaz,zar zor reçelli ekmek 2-3 lokma,2 zeytin o kadar,o yediği ile akşam 6-7 ye kadar bişey yediremem,bazen o saate bi kase çorbayı yer,bazende 2 kaşık alır onlada yatar arkadaşlarConfused

Benimkide numunedir biraz,hayatta kendi işini kendi yapmaz,su önündedir benden ister,kaşık kullanamıyo,çatalıda eline alıyo öteki eliyle yiyoLOLLOLbardakda su içmiyo asla,ille pipet olacak,hijyen açısından pipet iyi ama nereye kadar,alışkanlıklarından vazgeçiremiyomWacko
Ama ben artık yedirmeye uğraşma peşinde koşma evresini bıraktım,rahatım valla yemezse yemesinTongueMeyve suyu içmez,meyveyi ister yemez,dün elma dedi babası soydu verdi önüne oturdu kabuklarını yediLOLLOLLOLkuru ekmek yiyo gariban çocuğu LOLLOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2009 Saat 12:30
buda guzelmıs emıne elmayı soyup kabugunu yemekLOLLOLLOLLOLLOLLOLbenım bır tanıgımın ogluda böyle ılkokula gıdıyor ama bır lokma yedırmek ıcın annesı uc maymunu oynuyor karsında.bır gun dedıkı 3 gun önce yarım pogaca yedı 3 gundur onunla tek lokma yemedı bır bardak bısı ıcmedı ...ölcek dıyo aclıktan dedımkı hıcmı demıyo acıktım dıye yok dedı zorlamasam o yarım pogacadayıda yemeyecek..böle kaldımStern Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.