|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2017 Saat 14:52 |
Sevgili hocam gecen sene 8 yasindaki kizimda tatil donusu sivilce tarzi dojuntuler cikmis molluscum teshisi konmustu sizede resim gondermistim sizde oyle oldugunu soylemistiniz yine kol icinde 1 tane sivilce gordum o kolunun agridifini soyluyo tahminim bu da aynisi patlarip icini bosaltiyimmi yoksa kurumasinimi bekliyeyim
Bide 2 aydir alt dudaginin icinde sivilce gibi bisey cikti sanki isirmis da eti kopmus gibi resim gonderebilirim insallah |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artarsa, sikip bosaltin...
|
|
![]() |
|
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizindaki mukoselmis cerrahi mudahale ile aliniyor ama dr alinsa bile yine olur dedi zararsiz dedi ne yapayim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey yapmaniz gerekmez. Cocuk bazen kendisi isirarak bosaltir. Her zaman tekrarlamaz..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin hocam molluscum zannettigim dokuntu karin sirt ve kafadada cikinca ve sinifta su cicegi oldugunu ogrenince dr gittim su cicegi teshisi kondu alerset verdi ben almadim jel verdi kullanmiyrum su an. Ben ilk dokuntuyu goreli 4gun oldu onceki maillerden okudugum kadariyla zovirax surup baslamalimiyim atesi bugun oldu ates dusurucu kullanayimmi aşısi yok simdiden tesekkurler ayrica tatli yememesini banyo yapmamasini soyledi ben okumustum onceki mailleri sadece bunlarin hala soylendigini bilin istedim
Düzenleyen ilgetuna - 15 Kas 2017 Saat 13:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemen Zovirax baslayin.. Sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Tatli da yesin, banyo da yapsin.. Turkiye'deki, doktorlarin artik ne kadar rezil olduklarini yabanci ulkelerde bile biliyorlar.. En cok dalga gectikleri konu da: "Beta mikrobu"!!! Ayrica; GSK firmasinin, senelerdir butun ulkelerde yaptigi uc kagitlarin dunyada bir tek Turkiye'de ragbet gordugunu de biliyorlar.. GSK, yaptigi uc kagitlar sebebi ile butun dunya ulkelerinden ozur diledi, bir tek Turkiye'den dilemedi!! Onlarda biliyor, hangi ulke; aptali en bol olan ulke!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|