|
Morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 23:27 |
Dr bey Kızım 7 yaşında pazar günü vajina üst kısmı ve bacak arasında nokta nokta morluklar vardı.pazartesi bu alanlar hafiflemisti.pazartesi günü vajina dudaklarında ve bir bacağında tekrar gördüm.
Fotoğraf çekemiyorum alandan dolayı Bisikletten suphelendik sürmeyi yeni öğreniyor küçük alanlarda dönmek için zorlanıyor. Bacaklarında ki belli belirsiz hale geldi ama vajinadakiler duruyor. Bu bir hastalık belirtisi mi yoksa bisikletten olmus olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daima, bisiklet yapar!
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gündür binmiyor denemek istedik.gecmeyince korktum okulda klozet olduğu için bulaşıcı bir hastalık oldu mu diye
Teşekkür ederim doktor bey bir kaç gün daha bindirmeyip takip edecegim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4-5 gunde ancak kaybolur.
|
|
![]() |
|
https://imgyukle.com/f/2023/03/28/QvOCnt.jpeg
Dr bey bacağında ki morluklar bu şekilde özel bölgesinde de bir kaç yerde Özel bölgesi geçmek üzereydi ama bugün yine vardı Okulda halatla bir yere tırmandigini orada oynadığını söylüyor bunlar surtunmeden mi yoksa bir hastalık belirtisidir özel bölge ve bacak arasında var sadece Guncelliyorum doktor bey Aksam bacak bacak üstüne atıp eliyle özel bolgesini kasıyor gibi yaptı babasına aynı şekilde yaparken kasirken görmüş bugün.bu dokuntulerin başladığında vajinal akıntısı da vardı hala devam ediyor. Bu sıkma ve kaşıma yüzünden de olabilor mi
Düzenleyen Gunes05 - 28 Mar 2023 Saat 23:29 |
|
![]() |
|
Dr bey sorum altta mi kaldı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben bir "morluk" goremedim.
|
|
![]() |
|
Dr bey net görülmemiş ama bugün tuvalet temizliğini yaparken çok fazla peçeteye surttugunu anladık bu yüzden bu lekeler oluşuyor
Sanki damarlari çatlayıp kan topluyor gibi benek benek oluyor surttugu yerleri.sadece özel bölgesi ve bacak içinde var.15 gündür bu şekilde ara ara geçip azalıp tekrar oluyor. ITP olabilir ki? Sizin de onayladığıniz iga ve igg eksikligimiz var
Düzenleyen Gunes05 - 03 Nis 2023 Saat 23:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|