|
Nasıl Yaşamalıyız ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Nasıl Yaşamalıyız ?Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2019 Saat 12:57 |
|
Hocam sizi takip ediyorum yazılarınızı okuyorum son günlerde kafama takılan kanser hastalığının bu denli çoğalması ve genç ölümler. Nedenlerini herşeye bağlıyorlar artık acaba nasıl yaşamalıyız diye düşünüyorum. İçtiğimiz pet sular , damacan içinde bekleyen sular , plastik maddeler uzun ömürlü paketli yiyecekler markette satılan herşey doğal olan ne kaldı ki. Çiftçi tohumundan emin değil siz yediklerinizden emin değilsiniz. Çocuğuma doğal ürün yedireyim derken bir yerlerden kaçamıyorsunuz ne yapsanız da herşey evinize giriyor. Temizlik maddeleri şampuanlar sabunlar hocam artık gerçekten ben korkuyorum. Siz bu konuda bizi kansere karşı nasıl tedbirler almalıyız neleri yiyip içmeliyiz günlük hayatımızdaki ürünler neler olmalı ? bu konuda bir yazı hazırlarmısınız rica etsem. organik satılan ürünlere bile şüpheli yaklaşıyorum artık adamın bahçesi eksoz dumanlarının geçtiği yerde topluyor ürünlerini organik diyor tamam da organik ürün eksoz dumanlarının içinde yetişmez ki . Evlerimizdeki internet akıllı telefonlar bazen gerçekten emekli olup bir dağın başına mı yerleşsek diyorum artık herşeyi geçtim ne medyayı takip etmek nede duymak istiyorum. Artık normal yatağında ölümler yok ölüm nedenleri kanser denip geçiliyor hocam ne olur nasıl yaşamalıyız neler yapmalıyız biz anneler çocuklarımızı nasıl büyütmeliyiz lütfen bize yol gösterin teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2019 Saat 20:36 |
|
Kanserlerin sebebini dunya'da bir tek Turk doktorlari bildiklerini zannederler!! Bu salaklarda her hangi bir ciddi ILIM olmadigindan, tek soyleyebildikleri: "-sunu yiyin, bunu yemeyin" gibi salak salak yorumlardir. Kanser, eskiden beri VARDIR..Sadece gunumuzde, insanlar daha uzun omur yasadiklari icin, kanser gorulme oranlari artmistir. Eski insanlar, kanser olamadan oluyorlardi!! VEYA, kanser oluyorlardi ama teshis edilemiyordu.. "Karni agridi-agridi öldü" denilen kimselerde hangi tip kanser vardi acaba?? Sizleri korkuttuklari hicbir seyden KORKMAYIN!!! Ne yani bu SALAKLAR, dunyanin en akilli doktorlarida, butun dunya doktorlari aptal mi?? Niye onlarin memleketlerinde bu urunler satiliyor?? O korktugunuz maddelerin tamami gelismis ulkelerde de var.. Yasaminiz keyfini cikarin. Artik gunumuzde, ortalama omur; 100 sene olacak ise, bunun da bir bedeli olacaktir.. Bundan 100 sene evvelki gibi, 60 yasina kadar kanser olmadan yasayip olmek mi daha iyi, 100 sene yasayip, kanserden olmek mi?? Su anda, kanser sebebi olarak kesin bilinen bir bilgi yoktur. Eskiden; p53 (intihar geni) nden bahsedilirdi, sonra "Sans geni" moda oldu, gunumuzde ise, DNA zincirlerindeki kirilmalar konusuluyor. Bir de; isin GENETIK yonu var!! Ailenizden, kanser genleri aldiniz ise, zaten yapilacak bir sey yok.. Bosverin.... Carpe Diem... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eyl 2019 Saat 20:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2019 Saat 20:47 |
|
KANSER GENLERI; BRCA1, BRCA2, CDH1, PTEN, STK11, TP53, ATM, CHEK2, PALB2, BARD1, BRIP1, FANCE, NBN,RAD51C, RAD51D, XRCC2 Genleri kadin meme kanserleri ile iliskilidir. BRCA1 ve BRCA2; ayrica, Over, Prostat, erkek meme kenserleri, pancreas, kanserleri ile iliskilidir. STK11; Over, Kolon ve Rektum, Pankreas, Mide, Akciger, Ince barsak, Rahim agzi, Endometrial ve Testis kanserleri ile iliskilidir. TP53: Over, Osteosarkoma, Beyin tumorleri, Bobrek ustu karsinonlari ile iliskilidir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|