Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bıdık
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 585
|
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 19:59 |
patikli pantolonlar ve body ler çok işine yarar,bir tarafı muşamba olan pratik alt değiştirme bezleri var,derece önemli daha bir çok ıvır zıvır var aslında...
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 01:01 |
çok ıvır zıvır varda aklıma gelenleri yazayım...
ben en çok çıtçıtlı badi bide patikli pantolon almıştım penye tabi  çok ama çok kullanışlı bide galiba seninde benimki gibi yaz çocuğu olucak benim oğlum temmuzda doğdu ve çok korkunç sıcaktı  kuzuma bi penye uzun kollu çıtlı badi bide alttan patikli pantolon giydiridm bide bazen tulum oda çok işe yarıyo  ben şapka falan aldım ama kullanamadım çünkü kış gelene kadar oğlum a küçüldüler eldivenler şapkalar battaniyeler hiç birini kullanamadım..ama şunu sölim bide mutlaka pişik krami isilik kremi bi,de pudra al çünkü dediğim gibi yavrum daha doğduğunun ikinci günü pişik oldu ve isilik çıkardı  çook ama çook sıcaktı pudra ve kremleri çok kullandım ben 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 01:43 |
Ablacım kıyafet değil de başka şeyler geldi aklıma. Daha sonra aklıma kıyafetlerden gelenleri de yazarım ama bu ürünler benim halen vazgeçilmezim.
Temizlik seti-Tırmak makası, ateşölçer, bebek diş fırçası,burun aspiratörü, konak tarağı, saç fırçası olan bir set var. Onu hep kullanıyorum.
Emzirme yastığı - Bel ağrılarım hiç olmadı yanlış pozisyonlarımı engelledi. Halen biberonla mama verirken kullanırım
Uyku tulumu-Önümüz yaz ama ilerde çok iş görebilir.
Bu arada ben en çok bebek tulumları alttan çıtçıtlı kullandım ve aslında şimdi bile çok iyi oluyor. Ama benimki için tulumlar artık bulamıyorum.
Düzenleyen duygu07 - 15 Nis 2008 Saat 09:08
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 08:55 |
 Delikli battaniye(2 adet) :doğum kışa denk gelirse hastaneler çok sıcak oluyor penye battaniyeler kalın geliyor yavrucuğa; yaza denk gelirse de evler çok sıcak oluyor ben çok kullandım Burun aspiratörü :eşim ben alırken bana çok gülmüştü ama sonradan işe yaradığını görünce iyiki de almışsın dedi elektrikli süt sağma makinesi: Çalışıyorsan muhakkak al çalışmıyorsan da al çünkü ilk hafta göğüsler şişkin olur bebek memeyi tutamaz sağarak memeyi biraz hafifletirsin bir de ek gıdaya geçişte sütün azalma tehlikesine karşı kullanırsın 
|
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 09:00 |
ha bir de bebek kıyafetlerini yıkamak için kaliteli bir sabun tozu diğer deterjanlar alerji yapabilir  bol bol yumuşak ağız bezleri de al...emzirirken ve gaz çıkarırken çok kullanacaksın
|
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 10:18 |
burun temizleyicisi bir harika gerçekten ateş ölçerde bak aklıma gelmemişti bunlar birde normal doğum yapacaksan kendine oturma simidi alabilirsin
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 10:31 |
hiloş Yazdı:
çok ıvır zıvır varda aklıma gelenleri yazayım...
ben en çok çıtçıtlı badi bide patikli pantolon almıştım penye tabi  çok ama çok kullanışlı bide galiba seninde benimki gibi yaz çocuğu olucak benim oğlum temmuzda doğdu ve çok korkunç sıcaktı  kuzuma bi penye uzun kollu çıtlı badi bide alttan patikli pantolon giydiridm bide bazen tulum oda çok işe yarıyo  ben şapka falan aldım ama kullanamadım çünkü kış gelene kadar oğlum a küçüldüler eldivenler şapkalar battaniyeler hiç birini kullanamadım..ama şunu sölim bide mutlaka pişik krami isilik kremi bi,de pudra al çünkü dediğim gibi yavrum daha doğduğunun ikinci günü pişik oldu ve isilik çıkardı  çook ama çook sıcaktı pudra ve kremleri çok kullandım ben 
|
Canım evet benimde bu ayın 22 sinde belli oluyor ama doktorumun söylediği haziran sonu temmuz başıydi. yani yaz bebeği.  .
Hem iyi hem bir yandan sıcakla uğraşmak açısından kötü. şu anda bile hava okadar ısındıki sana anlatamam. Ama bu yazdıklarını hazır tutucağım teşekkür ederim canım 
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 10:46 |
duygu07 Yazdı:
Ablacım kıyafet değil de başka şeyler geldi aklıma. Daha sonra aklıma kıyafetlerden gelenleri de yazarım ama bu ürünler benim halen vazgeçilmezim.
Temizlik seti-Tırmak makası, ateşölçer, bebek diş fırçası,burun aspiratörü, konak tarağı, saç fırçası olan bir set var. Onu hep kullanıyorum.
Emzirme yastığı - Bel ağrılarım hiç olmadı yanlış pozisyonlarımı engelledi. Halen biberonla mama verirken kullanırım
Uyku tulumu-Önümüz yaz ama ilerde çok iş görebilir.
Bu arada ben en çok bebek tulumları alttan çıtçıtlı kullandım ve aslında şimdi bile çok iyi oluyor. Ama benimki için tulumlar artık bulamıyorum.
|
Canım bu burun aspiratörünün ne işe yaradığını bilmiyordum valla sağol hemen alacağım.
Teşekkürler bilgiler için 
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |