|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ahazes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 20:57 |
Hocam hayırlı ramazanlar.ıkızlerım 18 aylık oldular.bır tanesının doğduğu ılk günden berı delirten bır uykusuzluğu var.her yolu denedim .olmuyor.sıze danışarak 11 aylıkken verdım ara Ara sıpraktını.ama 3 gun ara verınce yıne aynı.gece yarısına kadar ayakta.sonrasnda da biz yerlerde uyuya kalınca o tek kalıyor avazı çıktığı kadar ağlıyor.sabah edıyoruz boyle.ıkızı kalkınca o da hıcbısey yok gıbı hayata başlıyor.ama benım dermanım olmuyor uykusunu almış kalkmış kızıma.gunduz zaten hıc olmadı uyku.hocam cok uzatım biliyorum ne olur yalvarırım bana bır yol gosterın.nörologa gıttık bı kere 1 yaşındayken.bısey demedı.hocam tekrar gıtmemızın bı faydası olur mu.insomnıa hastası olabılır mı.sadece sıpraktinle uyuyor yıne kalkıyor ama oturmuyor.hocam vicdanım sızlıyor aylardır ılac verıyorum.vucuduna zarar verdım mı bilmiyorum.bana bırsey söyleyin hocam.lutfennnn.
|
|
![]() |
|
Ahazes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bırde en son gittiğimiz doktor zyrtec verdı .cunku yüzü burnu kulakları hep kaşımaktan çızıklerle dolu.herzaman yatmadan önce ıcır dedı.evet ıyı geldı ama uyku aynı.bunların hepsı allerjı şurubu degıl mi?ki sız zyrtec sıkıntı gecene kadar kullanılır değmiştiniz bır mailinizde.bana bu ılacı sureklı kullan dıyor ama sıpraktını duyunca çocuğunu zekadan noksan yaparsın verırsen dıyor.anlamıyorum.cıkmazdayım hocam.bır sız inanıyor ve tavsıyede bulunuyorsunuz benım gıbı annelere.Allah sızden razı olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin'de Allerji surubudur, Zyrtec'de Allerji surubudur.
Sipraktin: Sipraheptadin'din, 1970'li yillardan beri butun dunyada kullanilir. Zyrtec : Setrizin dihidrocloride'dir. Beyine gecisi olmadiginda, uyku filan vermez. Yeryuzunde; "zeka noksanligi" yapan tek 1 tane bile ilac yoktur... Kanitlasinlarda, bizde ogrenelim... |
|
![]() |
|
Hocam peki be ne yapayım sımdı böyle gıttıgı yere kadar sıpraktın versem.pankreoflat verdım 3 gun çünkü kıvranıyor sureklı hersey dokunuyor gaz yapıyor.ama bu ayda olmaz demiştiniz diğer maıllerde.bende denedım ama degısen bısey yok.baska türlü bır yol var mı?insomnia hastası olabılır mı kızım.nörolojı bölümünde araştırılmalı mı?yoksa bosyere mı gıtmış olurum.uyku merkezlerı de varmış.bırseyler takıp cocuğun neden uyku probleminin olduğunu bulabılıyorlarmıs.bılmıyorum sızden sonra heryer hersey bana para tuzağı gıbı gelıyor.nolur hocam tek kelımenız bıle benım ıcın cok degerlı.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktinden sonuc alabildiniz ise, devam edin.
|
|
![]() |
|
Hocam teşekkür ederım.nörolojıye gıttık .eeg ıstedı doktor.bı o kalmıstı.sızı ve ılac ısmını soyledım.olabılır dedı.tesekkueler yardımlarınız ıcın.hocam atarax uyku düzenı yapar mı.cunku kızımın ıstahıda cok açık.fazlasıyla.18 aylık 12kg 400gr boy 84.sıpraktın ıstahıda baya arttırdı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atarax deneyin. Dogrudur, Sipraktin istahida acar.
EEg ile ne gorecekmis???? |
|
![]() |
|
Beyin dalgalarında bır problem var mı ona bakılacakmış..bılmıyorum ne kadar doğrudur hocam.çok teşekkür ederım hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|