|
Nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 17:40 |
Hocam merhaba
5,5 yaşındaki oğlum cumartesi ateşlendi ,ateşi düşürmedik kendisi düştü, bir gün iyi oldu, sonra pazartesi akşamı 39kadar yine çıktı yine kendisi düştü. ( 2 hafta önce gripten kalan öksürük hala devam ediyor). 2 gün yine iyifı bugun okula gitti geldi ateş yoktu, şuan yine 38,5 ateş çıktı halsizlik var yatıyor Hocam dilde pas göremedim, ama burnu tıkalı ve balgamlı öksürük 2 hafta var .Sıcak buhar, coldmix,limonlu bal hepsini uyguladık ama öksürük geçmedi,iliadin 2 kere 5er gün damlattık,. Bu arada sag kulagı da 2 haftadir iyi duymuyor,FS günde 3 kez burnuna damlatıyoruz Grip ise neden aralıklarla ateş çıkıyor? Tahlil yaptırmadık P.s Tanıdıgıma bir hastenede cocuk doktoru iliadinin burun için faydası olmaz alışkanlık yapar o kadar damlatmayın demiş |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117728 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip... Sakin ates dusurucu ilac vermeyin, soguk tatbik etmeyin!!
Ates; vucut gerek gorurse cikar. O "tanidiginizin tanidigi" Turk doktor beni asla irgalamaz.. Ben onlarin ne MAL olduklarini cok iyi biliyorum. 50 seneden beri kullaniyorum. O SALAK doktora da iletsinler; aliskanlik yapan ilaclar, Yesil Recete ile satilirlar!! Yalanin da bir seviyesi olur. Ama Turk cocuk doktorlarindan ne beklenir ki!!! |
|
![]() |
|
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Aynen öyle hocam,
Sınıfta çocuklarin yarısi 2 haftadan fazla öksürüyor, anneleri alerjik diyor bahar mevsimi diye doktorlar alerjik şurubu veriyor ,hasta çocuklar okula geliyor. Ben bir anneye sizden bahsettim, kadın biraz okumuş ama inanmayıp alerji suruba devam ediyor ,ventolin ile iyi oluyor diyor yoksa çocuk geceleri uyuyamiyor öksürüyor diyor. 3 kutu antibiyotik verdim kulağı hala duymuyor diyor, öksürük de geçmedi diyor çünkü alerjik bu ,mevsimi geçince hafiflesir... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117728 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic Turk doktorlarinin; Grip teshis ettikleri gorulmus mu???
Eskiden hepsine Astim diyorlardi, dillerini bir yerlerine soktugumdan beri "Allerji"yi icat ettiler! Sahtekarligin 3 Safhasi uygulaniyor, o ailelerin haberleri yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2023 Saat 03:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|