Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nedir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nedir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Maria Güven Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maria Güven Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nedir
    Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 17:40
Hocam merhaba

5,5 yaşındaki oğlum cumartesi ateşlendi ,ateşi düşürmedik kendisi düştü, bir gün iyi oldu, sonra pazartesi akşamı 39kadar yine çıktı yine kendisi düştü. ( 2 hafta önce gripten kalan öksürük hala devam ediyor).
2 gün yine iyifı bugun okula gitti geldi ateş yoktu, şuan yine 38,5 ateş çıktı halsizlik var yatıyor

Hocam dilde pas göremedim, ama burnu tıkalı ve balgamlı öksürük 2 hafta var .Sıcak buhar, coldmix,limonlu bal hepsini uyguladık ama öksürük geçmedi,iliadin 2 kere 5er gün damlattık,.

Bu arada sag kulagı da 2 haftadir iyi duymuyor,FS günde 3 kez burnuna damlatıyoruz

Grip ise neden aralıklarla ateş çıkıyor? Tahlil yaptırmadık

P.s Tanıdıgıma bir hastenede cocuk doktoru iliadinin burun için  faydası olmaz alışkanlık yapar o kadar damlatmayın demiş 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 18:37
Grip... Sakin ates dusurucu ilac vermeyin, soguk tatbik etmeyin!! 
Ates; vucut gerek gorurse cikar. 
O "tanidiginizin tanidigi" Turk doktor beni asla irgalamaz.. Ben onlarin ne MAL olduklarini cok iyi biliyorum.
50 seneden beri kullaniyorum. 
O SALAK doktora da iletsinler; aliskanlik yapan ilaclar, Yesil Recete ile satilirlar!! Yalanin da bir seviyesi olur.
Ama Turk cocuk doktorlarindan ne beklenir ki!!! 

Yukarı Dön
Maria Güven Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maria Güven Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2023 Saat 18:35
Aynen öyle hocam,
Sınıfta çocuklarin  yarısi 2 haftadan fazla öksürüyor, anneleri alerjik diyor bahar mevsimi diye doktorlar alerjik şurubu veriyor ,hasta çocuklar okula geliyor.
 Ben bir anneye sizden bahsettim, kadın biraz okumuş ama inanmayıp alerji suruba devam ediyor ,ventolin ile iyi oluyor diyor yoksa çocuk geceleri uyuyamiyor öksürüyor diyor.
 3 kutu antibiyotik verdim kulağı hala duymuyor diyor, öksürük de geçmedi diyor çünkü alerjik bu ,mevsimi geçince hafiflesir...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 03:44
Hic Turk doktorlarinin; Grip teshis ettikleri gorulmus mu??? 
Eskiden hepsine Astim diyorlardi, dillerini bir yerlerine soktugumdan beri "Allerji"yi icat ettiler! 
Sahtekarligin 3 Safhasi uygulaniyor, o ailelerin haberleri yok.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2023 Saat 03:45
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.