Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nefes
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNefes

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nefes
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 21:47
merhaba kadir bey, kızım 4 yaş  8 aylık.
kızım yumurta yemediği için, son 1-1,5 aydır her gün sabah sütüne düzenli olarak yumurta katmaya başladık. bir hafta öncesince kadar da grip rahatsızlığı vardı. Bunları size yazıyorum çünkü belki etkisi vardır az sonra ifade edeceğim belirtilere diye.

3-4 gündür kızımızda bir şey farkettik. sıklıkla derin nefes alıyor.
ama bunu çok sık yapıyor. "Kızım neden böyle nefes alıyorsun? burnun mu tıkalı?" diye sorduğumda, "hayır burnum tıkalı değil" diyor .Belki size saçma gelecek ama acaba hergün yumurtalı süt içmesi kolesterolünümü arttırdı diye de düşünmeye başladım. Aklıma bir çok ihtimal geldi. Ama inanın doktora gitmeye çekiniyoruz. Hiç olmayacak bir tedavi uygulayacak diye

Teşekkürler... :)

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 22:17
1- Insallah, sute yumurtayi; "Cig" katmiyorsunuzdur.
2- Sut ve yumurta ile ilgili degil.
3- Kafasi bir seye bozuk!!! Ya kiskanclik var, yada asik!!Bir agzini arayin...
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 22:32
Yumurtayı kayısı kıvamında pişirip süzgecten gecırıp süte katıyorum.Bu arada Kadir bey öksürüğü tekrar başladı.Bunu soylemeyı unutmuşum:)

Belki de psikolojiktir. 3 gun boyunca yılbası vb durumlardan dolayı cok gec saatlerde yattı. Sonra eskı duzenını getırelım dıye erken yatırmaya basladık.Zaten yatakta fark ettim ilk olarak. Uyuyamıyorum diyerek derın derın nefes alamaya basladı.Nefes alışı sankı cok az nefes alıyor da derın bır nefese ıhtıyac duyar gibi 

Ama butun gun gozlemledım kızımı bolca bırlıkte zaman gecırdık oyun oynadık ama o esnada da burun delıklerını acarak derın nefes alınca ust uste dusunmeye basladım. Psikolojık demenız bıle rahatlattı. tesekkurler...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.