Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - neler almalıyım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumneler almalıyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: neler almalıyım
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 15:47
erkin bey merhaba.ek gıdaya gecerken kesinlikle almam gerekenlere neler ve özellikleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim.mesela tabak kaşık vs. neler almalıyım ve nasıl olmalı.çok tesekür ederim.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 23:39
Merhabalar,

Öncelikle bebeğinizin kullandığı kaşığın bebeğinizin ağzıyla temas  eden bölümünün yumuşak olmasına dikkat etmelisiniz. Sert kaşıklar bebeğinizin ağızını çizerek zarar verebilir. Bu amaçla üretilmiş silikon mama kaşıkları vardır,bunları tavsiye ederim. Tabak için ise mama sıcaklığının yavaşça kaybolmasını sağlayan termo tabakları tercih edebilirsiniz. Tabağın üretildiği malzeme plastik ise güvenebileceğiniz ve herkes tarafından bilinen markaları tercih edin kanserojen ihtiva etmemesi açısından. Bebeğiniz kendi kendine beslenmeye başladığı zamanda da,kaşığı ya da çatalı ağzına doğru açıyla götürememe ihtimaline karşı genelde 70 derece açı verilerek özel olarak üretilmiş plastik kaşık ve çatalları kullanmanız gerekecektir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 07 Ara 2007 Saat 23:40
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 19:46
Ben dün o kaşıktan aldım kızım çok memnun. Artık ağzını buluyor ama fiyatı accık pahalı mıydı ne? Erkin Bey ch... seviyorum ama fiyatlar nolacak böyleLOLLOL

9 YTL idi.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 02:58
Merhaba Duygu Hanım,

Fiyat pahalılığı gayet göreceli bir konu. Zira her zaman söylediğim gibi bebeklerimizi ağızı ile temas eden her üründe çok yüksek kaliteyi ve bilinirliği aramak durumundayız. Ürünün Avrupa'daki fiyatı, ülkemizdeki fiyatın %25 daha fazlası. Dediğim gibi pahalılık ya da ucuzluk göreceli bir durum,bu konuda fazla yorum yapamam.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:10
Erkin Bey tekrar merhabalar. Ben az önce sizin bebeklerimiz için en çok kullandığımız ürünler bölümünde bu markayla çalıştığınızı öğrendim. Gerçekten bilmeden doğru yere sormuşumLOL cevabınız için çok teşekkür ederim.

Aslında bir arkadaşımız sizi bu mağazada gördüğünü söylemişti ama ben tesadüf olduğunu sanmıştımLOL
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:15

Duygu Hanım Merhaba,

Haklısınız,bebek bekleyen bir arkadaşımla birlikte mağazalarımızdan birini gezerken sitemizden Emine Hanım'la karşılaştık. Dünya küçük:)

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:20
Size bebeklerimiz için en çok kullandığımız ürünler topiğinde mesaj yazdım ama sanırım okumadınız henüz. Burdan da söyleyeyim pişik kremi tam adını yazdım.Embarrassed
Haklısınız bu konuda. Yazdıklarınızı çok beğendim ayrıca da. Ellerinize sağlık.ClapClap
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 21:22
ben de bebe... markasının altı vakumlu mama tabağını aldım. çok memnunum. çünkü mama sandalyesinin tepsisine yapışıyor..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.