Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
şeyme
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
|
Konu: neler almalıyım Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 15:47 |
erkin bey merhaba.ek gıdaya gecerken kesinlikle almam gerekenlere neler ve özellikleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim.mesela tabak kaşık vs. neler almalıyım ve nasıl olmalı.çok tesekür ederim.
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
Puanlar: 371
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 23:39 |
Merhabalar,
Öncelikle bebeğinizin kullandığı kaşığın bebeğinizin ağzıyla temas eden bölümünün yumuşak olmasına dikkat etmelisiniz. Sert kaşıklar bebeğinizin ağızını çizerek zarar verebilir. Bu amaçla üretilmiş silikon mama kaşıkları vardır,bunları tavsiye ederim. Tabak için ise mama sıcaklığının yavaşça kaybolmasını sağlayan termo tabakları tercih edebilirsiniz. Tabağın üretildiği malzeme plastik ise güvenebileceğiniz ve herkes tarafından bilinen markaları tercih edin kanserojen ihtiva etmemesi açısından. Bebeğiniz kendi kendine beslenmeye başladığı zamanda da,kaşığı ya da çatalı ağzına doğru açıyla götürememe ihtimaline karşı genelde 70 derece açı verilerek özel olarak üretilmiş plastik kaşık ve çatalları kullanmanız gerekecektir.
Saygılarımla,
Erkin ÜLTANIR
Düzenleyen erkinu - 07 Ara 2007 Saat 23:40
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 19:46 |
Ben dün o kaşıktan aldım kızım çok memnun. Artık ağzını buluyor ama fiyatı accık pahalı mıydı ne? Erkin Bey ch... seviyorum ama fiyatlar nolacak böyle 
9 YTL idi.
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 02:58 |
Merhaba Duygu Hanım,
Fiyat pahalılığı gayet göreceli bir konu. Zira her zaman söylediğim gibi bebeklerimizi ağızı ile temas eden her üründe çok yüksek kaliteyi ve bilinirliği aramak durumundayız. Ürünün Avrupa'daki fiyatı, ülkemizdeki fiyatın %25 daha fazlası. Dediğim gibi pahalılık ya da ucuzluk göreceli bir durum,bu konuda fazla yorum yapamam.
Saygılarımla,
Erkin ÜLTANIR
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:10 |
Erkin Bey tekrar merhabalar. Ben az önce sizin bebeklerimiz için en çok kullandığımız ürünler bölümünde bu markayla çalıştığınızı öğrendim. Gerçekten bilmeden doğru yere sormuşum  cevabınız için çok teşekkür ederim.
Aslında bir arkadaşımız sizi bu mağazada gördüğünü söylemişti ama ben tesadüf olduğunu sanmıştım 
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:15 |
Duygu Hanım Merhaba,
Haklısınız,bebek bekleyen bir arkadaşımla birlikte mağazalarımızdan birini gezerken sitemizden Emine Hanım'la karşılaştık. Dünya küçük:)
EÜ
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 03:20 |
Size bebeklerimiz için en çok kullandığımız ürünler topiğinde mesaj yazdım ama sanırım okumadınız henüz. Burdan da söyleyeyim pişik kremi tam adını yazdım.
Haklısınız bu konuda. Yazdıklarınızı çok beğendim ayrıca da. Ellerinize sağlık.  
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 21:22 |
ben de bebe... markasının altı vakumlu mama tabağını aldım. çok memnunum. çünkü mama sandalyesinin tepsisine yapışıyor..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |