Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nezleden sonra kulak kiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNezleden sonra kulak kiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AHU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: Nezleden sonra kulak kiri
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2013 Saat 00:49
Hocam 15-20 gündür nezleden sonra kulak zarı tamamen kirle kapanıyor ve ateşi çıkıyor.kulagini 1 kez temizlettim. Ateşi ondan sonra düşmüştü.1 ay sonra şimdi gene geçmeyen nezle burun tıkanıklığı burun damlasi ve serumfizyolojik 20 gündür ara ara kullanıyoruz.bu kiri temizletmekte iyi değil ama vücutta atmıyor.atesini tekrar çıkmaması ve bu kirin oluşmaması için ne yapmalıyım.yas 3,5 
Yukarı Dön
AHU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2013 Saat 15:41
hocam bugün kbb ye götürdüm röntgende geniz eti büyük çıktı. boğazlar ilahaplanmış kulak kirden tıkalı. geniz etini duyunca çok üzüldüm çünkü 17 aylıkken oğlum geniz etinden ameliyat olmuştu o zamanda genetik büyük ve % 85 tıkalı demıslerdı. özelde yaptırdım kı tekrarlamasın. sık hasta olmasını engellemek için yaptırmısdım ama hastalıklarımız gene sık oldu sadece kolay atlatıyorduk.3.5 yasında Şımdı cok fazla gene tıkanıyor.ameliyat istemiyorum.Çünkü çözüm degıl yazın denızce bol bol götürsem faydası olurmu Burnunu devamlı temız tutamıyoruz temızletmıyor.akıntıyı hep ıcıne cekıyor. bu önümüzdeki ilkbaharı atlatmak için serumfızyolofık ve burun damlasından baska ne yapabılırım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2013 Saat 19:39
1- Kulak kirinin temizlenmesinde bir zarar yok. Yeterki siz fazla iceri girip kiri dibe ittirmeyin...
2- 17 aylikken "Geniz eti ameliyati" ha... Hakketmisiniz.. Ne diyeyim. Tabiiki bir faydasi olmayacak.. O gunku hadise; geniz eti buyuklugu degil, yapisal olarak dar olan burun boslugunun, Gripte tikanmasi hadisesi idi, sizi kandirdilar...
3- Geniz eti oldugu icin cok hastalanmiyor... Cok hastalandigi icin, geniz eti oluyor.. Geniz eti bir cins "Lenf bezidir"...
4- Hele birde; Yuvaya, Krese bir baslasin, esas cok hastalanmayi siz o zaman goreceksiniz... Iki kisiniz hep oksuruk ve burun akintisi ile gececek..
5- Boyle cerrahi yontemlerle bir yere varamazsiniz. Eski mailleri mutlaka okuyun..
6- Deniz'e girmesinin buyuk faydalarini goreceksiniz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.