Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - normal doğum mu, sezaryen mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konunormal doğum mu, sezaryen mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 44454647>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karabiberlerim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2010 Saat 13:06
arkadaşlar merhaba ben iki normal doğum yaptım ikiside 4 kilo doğdu doktorlarım bana bebek iri sezeryan yapalım demediler zar zor doğurdum şimdi iyiyim şükür. ama anlayamadığım bişey var doğum yapmayan hatta hamile olmayanlar yok normal doğum en iyisi ben öyle yapcam yok sezeryanda göbek kalıyomuş gazı oluyomuş dikişi oluyomuş bebeğini göremiyomuş peki neden bu kişiler doğum zamanı gelince havadan sudan sebeplerden sezeryan yapıyolar bizim gelin doğum hastanesinde yeni doğum yaptı tabii sezeryanla hastanede 17 sezeryan 1 normal doğum yapan hasta vardı o yüzden kimseye inanmıyorum ben doğum öncesinde doğum ve bebek bakımıyla ilgili kursa gittim 12 kişiydik birtek ben normal doğum yaptım ötekilerde kursun başında hep normal istiyordu ne oldu hepsimi sorunlu olduda sezeryan oldu. Bana göre isteyerek ,canı kıymetli olanlar sezeryan yapıyor sıkıya gelemiyolar sonrada aslında normali çok istemişte sorun çıkmış o yüzden sezeryan yaptım diyip,sezeryandan göbegim kaldı, bizimkisi çok yemekten mi kaldı, benim dikişlerim yokmuydu 15 gün bebeğimi ayakta emzirdim oturamadım popomun üstüne siz sezeryan acısını azar azar geçiriyosunuz hap içiyosunuz geçiyor aman ameliyatlı kalkmasın yattığınız yerden bakılıyosunuz. normal doğum yapanlar acıyı toptan çekiyor sonrada 2 gün yat aaaa normal doğum yaptın sen şimdi kalkarsın ayağa haydi iş başına. karnımda sezeryan dikiş yerlerimi hissetmiyorum psikolojim bozuluyo bunuda duydum inanırmısınız bizim vajinayı ne yapalım eskisi gibi hiç olmuycak benim psikolojim ne olacak normal doğum isteyenler bu yazımı okuyup doğum zamanı geldiğinde sezeryan için masaya yattığınızda okuduğunuz bu yazı aklınıza gelsin aaa gerçekten bende sezeryan oluyorum kadın haklıymış dersiniz
Yukarı Dön
police wife Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 29
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2010 Saat 02:17
2 normal 2 sezeryanım var.ben ikisindende memnunum ikisindede hemen ayağa kalktım hiç bir problem olmadı.ne kilom nede göbeğim kalmadı.belkide ben nazlı biri değilim hem normal hem sezeryan sonrası hemen ayağa kalktım çok şükür kimseye muhtaç olmadım kendi işimi kendim gördüm şu an hala loğusayım sezeryanlı olduğuma kimse inanmaz 5 günlükken misafirliğe bile gittim canım çok sıkılmıştı
DÖRT MELEĞİN ANNESİ
fabcebook erenelif bebeknikah şekerleri gülay
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2010 Saat 10:12
benim canım çok tatlıdır hemde ne tatlı.elim kesilse onu bile dert ederdimLOL 
ve bu yüzden çok korkuyordum.
uykularım kaçıyordu.
ama hiç korktuğum gibi olmadı sezeryan oldum ve hiçbir sorun yaşamadım şükürler olsun.
çok çabuk iyileştim.
Yukarı Dön
arzuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2010 Saat 18:54
ben normal doğum yaptım 1,5 ay önce.
kızım 3200 gr doğdu.
normal doğumdan korkmayın.
sağlıklı doğumlar dilerim
Yukarı Dön
gülmert Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2010 Saat 18:51

normal doğummThumbs UpThumbs Up

Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 23:10
ben normal doğumdan korkuyorum nolcak şimdi? altıda kesecekler üstüde mantıgıyla gidersem üstü kestirmem dah amantıklı... 2 arkadasımdan 1i sezeryan oldu diğeri normal normal olan 2 hafta kalkamadı kestiler kızı rezil oldu sezeryan yapan 3. gün ayaktaydı.. Shocked Shocked
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 08:43
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

ben normal doğumdan korkuyorum nolcak şimdi? altıda kesecekler üstüde mantıgıyla gidersem üstü kestirmem dah amantıklı... 2 arkadasımdan 1i sezeryan oldu diğeri normal normal olan 2 hafta kalkamadı kestiler kızı rezil oldu sezeryan yapan 3. gün ayaktaydı.. Shocked Shocked
arkadaşlarımın kötü hikayelerine tanık ola ola bende bu konuma gelmiştim ve tamamen kendi isteğimle güle oynaya gittim sezeryana dr çok yalvardı bi deneyelim falan diye ama benim nasıl bozulduysa psikolojim yok yok ben hazırım ameliyata dedim durdum LOLLOL Allaha şükür doktorum harikaydı ameliyatım harika geçti sonrasında 1 gece gaz sancısı hariç hiç zorluk çekmedim eve gittiğimde yatmadım bile misafirlere hizemt ediyodum 3.günümde annemde kızıyodu yalandada olsa yat barii diye LOL ben memnun kaldım hep korktuğum o doğum sahnesini yaşamadım şükürler olsun .. en sağlıklısı normal doğum tabi adı üstünde normal doğumm keşke yapabilseydimm isterdim .herklesin harcı değil oda bence .benim gibi hastalık derecesinde değilse psikolojin denemeni tavsiye ederim LOLLOL
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 11:17
ifakat sen geldin aklıma gülüm okurkenn bu konuda konuştuğumuz bi topik vardı yie hastaneyi birbirine nasıl kattığını anlatmıştın sende unutmamışım bakk LOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 44454647>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.