Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurcan
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:11 |
yasemin Yazdı:
normal dogum diyommm ucunda ne olursa olsun normal olsun.sezeryanli yaptim ilk cocugu ikincisi normal oldu ama sezeryanli varya allah dusmanima vermesin ya nefret ediyom....
|
aaaaa ilki sezeryan ikinci normalmi olduu doktorlar yanasmıolar hiç ilki sezeryan olup 2.normalee hayret nasıll yaptn ? doktorun kimdi ?
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:24 |
doktorumun yabanci yani kendim yurt disi olunca......burada benim hikayem coktur topiclerde cok anlattim kisaca yazam yine.burada sezeryana karsilar normal dogumdan yana lar diye biliyom.benim oglusum 37 haftalik gibi bir anda beni sezeryanli olmasin diye ters döndermeye calistilar normal olsun diye.ama olmadi bebek donmedi canimi cok yakmislardi.....beni bir odaya aldilar gözlem altinda kalacak diye ne oldu ise kalpleri asagiya dustu bebek gidiyorlar dediler ve hemen sezeryan ettiler salaklar madem sezeryanli olacakdim neden ugrasdinirdiniz.neyse bu sezeryanli oldu .kizim ise hersey normaldi ustelik ben kizimde aliye ve beyaz gelincigin sezon bitimi idi onlari bile izledim ben kuru fasulye sanci yapiyor sandim normal dogum nasil bilmedigim icin  dedikleri gun oldu bes dakika evde kalsam dogurcakmisim  vardigimda bes dakika icinde geldi banamisin demedim bagirmadim cigirmadim  geldi igne bile yemedim yani sezeryanli olmus normal olmayacak diye bir olay yok burada ben yine pasi beyzaya atam o daha iyi biliyor buranin kanunlarini begumde bilir
Düzenleyen yasemin - 17 Mar 2011 Saat 14:26
|
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:33 |
evet burda sezeryan bildigim kadariyla hasta yada bebegin sagligi söz konusu degilse asla yapilmiyor, normal dogum yapana kadar ugrasiliyor, baktilar cocuk gelmek bilmiyor yada bi sikinti olustuysa o zaman hemen sezeryana aliyorlar.anne istedi diye keyfi sezeryan asla yapilmiyor
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:36 |
Beyza Yazdı:
evet burda sezeryan bildigim kadariyla hasta yada bebegin sagligi söz konusu degilse asla yapilmiyor, normal dogum yapana kadar ugrasiliyor, baktilar cocuk gelmek bilmiyor yada bi sikinti olustuysa o zaman hemen sezeryana aliyorlar.anne istedi diye keyfi sezeryan asla yapilmiyor
|
evet bende yalnisim olmasin diye hemen beyza dedim geneeeeee  kiz sezeryani kabul etmiler onlar her zaman normal derler duzenlerini bozmazlar...
|
|
 |
nurcan
Altın Üye
Puanlar: 2404
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:56 |
Ben bi doktorun röportajını izledim tv de hiç bi doktor önceden sezeryan olmus anneyii normal dogum için risk almak istemez dedi işlerine gelmyioo normal dogum yaptırmak yoksa olmicak die bişi yok ve ben sezeryandan sonra cocugumu suanki gibi sevemedm hiçbişi hissetmedim kızım dogdukdan sonra nötr düm resmen anne gibi hissetmedim kendimi ama normal dogum olsaydı o esnada dogdugu anı görüpp kucagıma alsaydm öyle olmazdı diye düsünüyorm
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 16:16 |
doktorlar işlerine geldikleri gibi davranıyorlar
benm eşimin hala kızı 45 yaşlarında fln ilk doğumunu açılma olmadığı için sezeryan olmuş
2.yi tarlada kendiiğinden doğurmuş.
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
ikikuzum
Kıdemli Üye
Puanlar: 892
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 23:18 |
yasemin Yazdı:
Beyza Yazdı:
| evet bende yalnisim olmasin diye hemen beyza dedim geneeeeee kiz sezeryani kabul etmiler onlar her zaman normal derler duzenlerini bozmazlar... |
evet bizim burdada böyle,kolay kolay sezeryan yapmazlar..
kizim nolmal dogdu,oglum sezeryan...dönmedi sipa  ama o kadar cok ugrastilarki dönsün diye...akupunktur,evde gösterdikleri hareketleri yapiyordum ama nafile dönmedi...mecburi sezeryan oldu  hatta sezeryana girmeden son birkez daha baktilar belki dönmüstür diye ama yok kurtulamadim sezeryandan
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 23:29 |
|