Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nötrofil değeri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nötrofil değeri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bellabella Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nötrofil değeri
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:04
Merhaba hocam, kızım 20 aylık. Göğüs bölgesinde 3,4 tane peteşi çıktı. Tam kan sayımı verdik. Nötrofil değeri aralıkları 1.92-8.64 benim kızımın değeri 1.76 çıktı doktor 15,20 gün sonra tekrar kan testi yapacak ve duruma göre hematologa gönderecek. Çok korkuyorum hocam kemik iliği ile ilgili bir problem var mıdır sizce? Kızım herhangi bir viral enfeksiyon vs geçirmiyor. Genel sağlık durumu iyi görünüyor. Sadece çok fazla diş çıkarıyor şu an. Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117057
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:55
"peteşi" ???  Kim dedi??? 
1- O peteşilerin resimlerini gönderin.
2- Kan Sayımının tamamını gönderin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:18

Düzenleyen Bellabella - Dün Saat 00:04
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:19

Düzenleyen Bellabella - 03 Haz 2025 Saat 23:21
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:20
Hocam gönderemiyorum sonuçları tekrar deneyeceğim.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:31
Hocam farklı değerler şunlar
Alkaline phosphatese 142-335 bizim 343
Anion gap 6-16 bizim 17
Onun dışında tam kan sayımında her şey normal
Wbc red blood cell hemoglobin bunların hepsi normal hocam tek farklı bunlar ve nötrofil
Hocam ben Abd’de yaşıyorum bizim görüştüğümüz Türk bi dr var Ankara’da o bize hemotologa gitmemiz gerektiğini söyledi. 
Hocam peteşi konusunda da fotoğrafta çok belli olmuyor. Fotoğraf yükleyebilirsem göndereceğim. 
Hocam çok korkuyorum sadece nötrofil düşüklüğü ile korkulur mu?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bellabella Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117057
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:13
Resimler açılmıyor.
1- Türk doktorları; Viral hastalıklarda; WBC değerinin düştüğünü, Lenfositlerin arttığını ve Nötrofillerin de 
    düştüğünü bilmezler!! 
2- HİÇ bir tip Lösemide; WBC DÜŞMEZ! Bilakis, WBC; 20,000'lerin üstüne çıkar. 
3- Alkalen fosfatazyüksekliği, sizde D vitamin seviyenizin yerlerde süründüğünü gösterir.
Bu peteşiler de, D vitamin eksikliğine bağlıdır. Bulabileceğiniz en yüksek dozda D vitamini alın ve 2 hafta
 günde 10,000 ünite alın. Amerika'da Dvit3 ampul bulamazsınız.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.