|
O bacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 21 Dakika önce Saat 12:35 |
Oğlum Nisan 2017 doğumlu. Doğduğundan beri sizi takip ediyorum. Özellikle d vite dikkat ettim. 1 yaşından sonra her sene d vit ampul verdim. 2 senedir de 6 ayda bir ampul veriyorum. En son Eylül ve Şubat ayında verdim. Ama bacakları hala düzelmiyor hocam. Ablasında da çok az açıklık kaldı. Napsam bilemedim. Aile hekimlerinden d vit bakma seyini almışlar. Hastanede doktora d vit bakitiracağım deyince bı sürü şey söylüyor , geçen sene bakılmış yeterli vs. diyor bakmak istemiyor ,zora sokuyor. Küçük yer burası bir tane devlet hastanesi var. Ve hastanede d vite bakma kuralı gelmiş. 6 ayda bir bakıyorlarmis. Özele de gitme durumumuz yok hocam.
Bacakları böyle hocam. Nasıl yapsam. Süt ürünü olarak sadece süt içiyor bazen de dondurma, o da havalar ısınınca. Peynir ayran yoğurt tüketmiyor. Süt de bazen başka birşey içerse 600 ml olmuyor olabilir ama çoğunluk kutu sütünü içiyor. En son 5 Mart 2024 te d vit baktırmisim hocam 35 mis değeri. ![]() Size daha önce de yazmışım hocam. Dediklerinizi hiç atlamadim. https://www.anneoluncaanladim.com/forum/kizim-tahlil_topic78334_post1195102.html?KW=#1195102
Düzenleyen antipc - 7 Saat 41 Dakika önce Saat 13:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini, hayat boyu alınması gereken bir vitamin.
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içirin. 6 ay sonra, D vitamini ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|