|
Oda farki |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oda farkiGönderim Zamanı: 04 May 2023 Saat 04:52 |
|
Hocam kendi yattigim odada yatınca boğazım yanmıyor ama çocukların yattığı odada yatınca bogazlarim yanıyor sebebi ne olabilir çocukları korkudan odalarından aldım alt kata yerleştirdim büyük ferah diye 30 m 2 odada yatırıyorum çocukları ama odada yattım bugün onlarla Gine boğazım yanıyor şu saatte uyandım bunun sebebi ne olabilir kuruluk vs mi yani normalde yatacaklari oda 12 15 M2 arası ben geniş olsun çabuk kurumasın diye aşağıya aldım ama dediğim gibi oluyor geniş odada boğazım yandı benimde ne yapmalıyım çocukların yattıklari odada boğazları yanmasın diye ne yapmalıyım bunun sebebi ne olabilir bu arada kalorifer 33 te yanıyor nem ölçer 25 derece odayı 56 nem oranını gösteriyor ne kadar doğru bilemiyorum odanın kapısını açınca diğer yan odayla bağlı olan kapısını nem yüzde 54 e düşüyor bunuda ekliyim nem olceri birazdan kendi odama taşıyıp yattigim yerdeki nem ve sıcaklığında yazacağım hocam odamdaki nem yüzde 61 bu arada
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 04 May 2023 Saat 07:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 09:13 |
|
Boya-badana yapıyor olabilir. Eğer böyle bir durum varsa, bir süre odayı havalandırın.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 09:28 |
|
Boya badana yaptık ama biay geçti üzerinden hocam badana yaptık birgün havalandirdim o şekilde yatırdım çocukları zaten o zaman da öksürük başlamıştı ama şuan bı ay geçti üzerinden boyanın hala etkisi olabilirmi acaba bir sorum daha olacak doktor dün bize iki çocuğunuzda mevsimsel alerjik rinit tanısı koydu üç ay takip sonrası ve büyük olana zespira çiğneme tablet i ve kreval şurup verdi alerji için kucugede zespira toz şase yazdı bı ay kullanın dedi çocuklarda gıcık şeklinde öksürük hapsuruk karışık var sürekli bı geniz akıntısı mevcut fizyolikle temizliyorum doluyor temizliyorum doluyor birde ikisininde ağzından salya akıyor kurt olabilir dedi kakasini kontrolde kalın dedi sizce tanıları dogrumu ve ilaçlar hakkında ne düşünüyor sunuz bu arada dün yoktunuz merak ettik inşallah sagliginiz yerindedir.
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 06 May 2023 Saat 11:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 17:41 |
|
Olur. Bazı boyların etkisi uzun sürer. Hiçbir ilaç gerekmez. Odayı 3-5 gün daha havalandırın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|