Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - odasını ayırmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuodasını ayırmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Konu: odasını ayırmak istiyorum
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 08:23
kızlar bebeğimin odasını ayırmayı düşünüyorum sizler kaçıncı aylarda ayırdınız odasını erken mi benim için birde bu telsizlerden almam gerekir mi ClownClown
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 09:23
MERHABA BERRA

Erken olduğunu düşünmüyorum zira benimkinin odası doğduğundan beri ayrı .Sadece ben 50 gün kadar yanında yatak hazırladım ve yattım.uyku düzeninde hiç sorun yaşamadım.Yanında yattığım sürece benim uyky düzenim felaketti.çünkü ufacık sesine bile kulak kabartıyordum hatta yanına kadar gidiyordum .çocuk iki kere uyansa gecede ben 20 kere uyanıyordum

odayı ayırırsan bebekte sende rahat edersiniz

benim evim tek daire her yerinden kolaylıkla sesini duyabiliyorum o telsizlere hiç ihtiyaç duymadım zaten ha telsiz kullanmışsın ha yanında yatmışsın

tabi evin katlı ya da bahçeli ise o ayrı...KizBebek
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 09:25
Merhaba SemihacımSmileBende oğlumun odasını 6. ayda ayırdım.Allaha şükür öyle zorlukta yaşamadım.Çünkü gündüzleri neredeyse evin her odasında uyumuşluğu vardır bizimkininLOLBu yüzden odasını yabancılamadı.Birde bizim odadayken bir gece lambasına bakarak uyuyordu, o lambayı odasına koydum.Ama daha sonraki aylarda  bizden ayrılması biraz daha zor olurdu sanırım.Bence en uygun ay şimdi.Ne kadar çabuk alışırsa odasına o kadar iyi.Bizim evimiz biraz büyük olduğu için telsiz çok işimize yarıyor.Küçükte olsa ev  sürekli yanında olamayacağın için bebeğini duyamayabilirsin.Bence telsiz gerekli bi ürün.İnşallah sende kolayca atlatırsın bu geçiş sürecini.Sevgiler...Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 10:33
Merhaba Berra'cım. Ben bebeğimin odasını 5 aylıkken ayırdım ve çok da rahat etmiştim. Bebefon mutlaka lazım oluyor bana. Sen de bir tane alırsan çok iyi olurThumbs%20Up Erken değil senin de ayırmak için tam zamanı hatta. Kendi başına uyumasını öğrenebilmesi için en güzel zamanlar. Daha geç olmadan ayırabilirsin. Nacizane tavsiyem.Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 10:40
Berra bir de söylemeyi unuttum ilk gün sadece ona alıştığım için başka odaya attım gibi bir suçluluk hissetmiştim sadece ama sonra orda uykularının hiç bölünmediğini gördüm. Bu da benim doğru bir iş yaptığımı göstermişti. Bunu da söylemeden geçemem.Wink
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 380
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 11:52
Berracim bende odasini ayirirken cok sucluluk hissetim garip gibi gelmisti bana kizim ya duyamasam diye nerdeyse gece hic uyumuyodum ki odasi hemen yanim daydi ve ben bide telsiz kulaniyodum abartmistim yani ama iyikide ayirimisim bende fistigimda daha rahat ettik Clown
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 14:26
arkadaslar benim oglan 5 gün sonra 6 aylik olcak.. gecede 5  6 kez uyandigi oluyo.. kendi odasinda belki daha iyi uyur diye.. odasini ayirmayi düsünüyorum ama birtürlü yapamadim.. 1kere denedim hem sucluluk hissettim hemde ben uyuyamadimUnhappy Smile gercekten zor Berracigim.. odasini ayiran arkadaslar sizin bebekleriniz kac defa kalkiyo geceleri??

Düzenleyen meral75 - 11 Nis 2008 Saat 14:28
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 14:35
ay ben daha ayıramadım ama bu yaz ayırmayı planlıyorum odasını doğmadan önce hazırladım  ama  aynı odadan ayıramadım bi türlü bende geç kaldım gibi düşünüyorum ama bu yaz halledeceğim inş Allah sanaa kolaylıklar nasp etsinClown
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.