Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - odasını ayırmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuodasını ayırmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 14:41
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

arkadaslar benim oglan 5 gün sonra 6 aylik olcak.. gecede 5  6 kez uyandigi oluyo.. kendi odasinda belki daha iyi uyur diye.. odasini ayirmayi düsünüyorum ama birtürlü yapamadim.. 1kere denedim hem sucluluk hissettim hemde ben uyuyamadimUnhappy Smile gercekten zor Berracigim.. odasini ayiran arkadaslar sizin bebekleriniz kac defa kalkiyo geceleri??

Canım,benim oğlumun normalde uyku düzeni doğduğundan beri iyi ama 8. aya girdiğimizden beri geceleri uykusunda ağlıyordu,sonrada uyanınca dalamıyordu tekrar.Birde biberonundan mamasını yemiyordu,acıkıyordu sık sık.Bende iyi geceler maması aldım.Sanırım işe yaradı(maşallahSmile)2 gecedir sabaha kadar uyuyoruz.
Yukarı Dön
ilkbahar Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 16:27

ben 5 aylık oluncaya kadar kızımın odasında yattım. geceleri uyanmaz olunca da kendi odama döndüm. 5 aylıktan sonra geceleri pek uyanmıyordu. benim için zor olmadı.

Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 17:05

Poyrazda geceleri uyumama gibi bir özellik vardıLOLama çok şükür atlattık ben 2.ayında odasına yatırmaya başladım ama oturduğumuz yerde uyuyo ben sonra odasına koyuyorum sabaha kadarda uyanmıyo maşallahı var bazen aç yatarsa 1 kere kalkar yer yatar.Bebefon çok işime yaradı benimde uykum çok ağırdır ondan aldım şimdi pek kullanmıyorum gerçi uyanmıyo diye.

http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 17:06
Ben henüz ayırmadım. Ama 1-2 ay içinde düşünüyorum. Havalar ısınınca odayı yeni baştan dekore edip yatağını taşımayı düşünüyorum. Dolabı falan orada zaten. Çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Zaten sabah o uyanmadan babası da ben de çoktan işe gitmiş oluyoruzCry Yani yalnız uyanıyor genelde. Uyanınca gözleri bizi aramaz. Gece de hiç uyanmaz maşallah.
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 18:10
Ben biraz geciktim odasını ayırmadaConfused1 yaşını doldurduğunda ayırdım odasını ama Allaha şükür zorluk yaşamadım
bence babyphone almana gerek yok,çünkü vücut saatimiz öyle bir programlanmış ki,bebeğinin ık demesine uyanıyorsunLOLben öyleyim en azından,eşimin yanımda yatıyor olmasına rağmen gece kalklarını falan duymam ama oğlumun en ufak sesin bile duyuyorumWink

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 18:38
Ben de 6. ayına kadar sadece emzirdiğim için, bizimle aynı odada yatırdım, 6. aydan sonra yatağına yatırmaya başladım, benim kızım geceleri çok sık uyanır ama bizim bitmek bilmez gaz sıkıntımız var, bebefon bence şart ama 1 yaşından sonra ben de bebefonu kullanmadım, zaten odalarımız dip dibe, ıh dese duyuyorum, benim doğumdan sonra uyku düzenim çok değişti, ben de çok tedirgin uyuyorum, sık uyandığı için, ha uyandı, ha uyanacak diye bekliyorum, o yüzden rahat uyuyamıyorum Confused
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 19:21
BENDE BU AYI BİTİREYİM BİR DAHAKİ AY ATICAM ODASINA SANIRSAMBig%20smile
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 00:59
ben 6 aylıktı sanırım ayırmıştım.. ama keisnlikle daha rahat uyuyor.. hatta ilk ayırdığım gece hiç uyanmamıştı.. gık bile demedi çünkü bebefonun sesini sonuna kadar açıp dibime koymuştumLOLLOL
bir gözüm açtım eşim kalkmış hazırlanıyor işe gitmek için.. hemen fırlayıp odasına gitmiştim. şok olmuştum çünkü hiç uyanmadı dye..onan sonra içim rahat bir şekilde odasında yattı hep
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.