Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1675
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 14:41 |
meral75 Yazdı:
arkadaslar benim oglan 5 gün sonra 6 aylik olcak.. gecede 5 6 kez uyandigi oluyo.. kendi odasinda belki daha iyi uyur diye.. odasini ayirmayi düsünüyorum ama birtürlü yapamadim.. 1kere denedim hem sucluluk hissettim hemde ben uyuyamadim gercekten zor Berracigim.. odasini ayiran arkadaslar sizin bebekleriniz kac defa kalkiyo geceleri?? |
Canım,benim oğlumun normalde uyku düzeni doğduğundan beri iyi ama 8. aya girdiğimizden beri geceleri uykusunda ağlıyordu,sonrada uyanınca dalamıyordu tekrar.Birde biberonundan mamasını yemiyordu,acıkıyordu sık sık.Bende iyi geceler maması aldım.Sanırım işe yaradı(maşallah  )2 gecedir sabaha kadar uyuyoruz.
|
 |
ilkbahar
Katılımcı Üye
Puanlar: 270
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 16:27 |
ben 5 aylık oluncaya kadar kızımın odasında yattım. geceleri uyanmaz olunca da kendi odama döndüm. 5 aylıktan sonra geceleri pek uyanmıyordu. benim için zor olmadı.
|
|
 |
poyraz
Katılımcı Üye
Puanlar: 708
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 17:05 |
Poyrazda geceleri uyumama gibi bir özellik vardı ama çok şükür atlattık ben 2.ayında odasına yatırmaya başladım ama oturduğumuz yerde uyuyo ben sonra odasına koyuyorum sabaha kadarda uyanmıyo maşallahı var bazen aç yatarsa 1 kere kalkar yer yatar.Bebefon çok işime yaradı benimde uykum çok ağırdır ondan aldım şimdi pek kullanmıyorum gerçi uyanmıyo diye.
|
  http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7116
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 17:06 |
Ben henüz ayırmadım. Ama 1-2 ay içinde düşünüyorum. Havalar ısınınca odayı yeni baştan dekore edip yatağını taşımayı düşünüyorum. Dolabı falan orada zaten. Çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Zaten sabah o uyanmadan babası da ben de çoktan işe gitmiş oluyoruz  Yani yalnız uyanıyor genelde. Uyanınca gözleri bizi aramaz. Gece de hiç uyanmaz maşallah.
|
 |
duru
Altın Üye
"Yiğit ve Efe'nin Annesi"
Puanlar: 2226
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 18:10 |
Ben biraz geciktim odasını ayırmada  1 yaşını doldurduğunda ayırdım odasını ama Allaha şükür zorluk yaşamadım
bence babyphone almana gerek yok,çünkü vücut saatimiz öyle bir programlanmış ki,bebeğinin ık demesine uyanıyorsun  ben öyleyim en azından,eşimin yanımda yatıyor olmasına rağmen gece kalklarını falan duymam ama oğlumun en ufak sesin bile duyuyorum 
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 18:38 |
Ben de 6. ayına kadar sadece emzirdiğim için, bizimle aynı odada yatırdım, 6. aydan sonra yatağına yatırmaya başladım, benim kızım geceleri çok sık uyanır ama bizim bitmek bilmez gaz sıkıntımız var, bebefon bence şart ama 1 yaşından sonra ben de bebefonu kullanmadım, zaten odalarımız dip dibe, ıh dese duyuyorum, benim doğumdan sonra uyku düzenim çok değişti, ben de çok tedirgin uyuyorum, sık uyandığı için, ha uyandı, ha uyanacak diye bekliyorum, o yüzden rahat uyuyamıyorum
|
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3335
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 19:21 |
BENDE BU AYI BİTİREYİM BİR DAHAKİ AY ATICAM ODASINA SANIRSAM
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 00:59 |
ben 6 aylıktı sanırım ayırmıştım.. ama keisnlikle daha rahat uyuyor.. hatta ilk ayırdığım gece hiç uyanmamıştı.. gık bile demedi çünkü bebefonun sesini sonuna kadar açıp dibime koymuştum 
bir gözüm açtım eşim kalkmış hazırlanıyor işe gitmek için.. hemen fırlayıp odasına gitmiştim. şok olmuştum çünkü hiç uyanmadı dye..onan sonra içim rahat bir şekilde odasında yattı hep
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |