Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - odasını ayırmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuodasını ayırmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 04:29
Bende hep düşünüyodum nasıl yatırıcam odasında diye... Yanımda sepette yatıyodu ama artık sepete de sığamaz durumda gelmişti nerdeyse. Biraz daha yatsın derken geçen gece eşimle yıkadıktan sonra uyuttuk ve sepetine tam yatırmıştık ki sepetin ayakları kırılmaz mı LOLLOLLOL  Eşim yapmaya uğraştı ama olmadı ayakları birbirine bağlayan çubuklar yerinden çıkmıştı. Tam onları yerine takmıştıki bu defa üsttekilerde çıkmış onla uğraşırken kırıldı iyice Clap Anlıycanız sepet bize dayanamadı artık LOL  Velhasıl arkadaşlar mecburem kızımı yatağında yatırmak zorunda kaldım. Ve o gece hiç ağladığını duymadım.. 2 gecedir yatağında yatıyo ve geceleri hiç uyanmadı sabaha kadar Thumbs%20Up 

İnşallah böle devam eder...

Clown
Yukarı Dön
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 15:47
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun bende bebefon alsam iyi olacak diye düşünüyorum çünkü uykum çok ağır önümüzdeki günlerde kısmetse ayırırım odalarımızı sizleri öpüyorumClown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2008 Saat 01:42
bende 6 aylık olunca ayırmayı düşünüyorum. tabi bizimkinin boyu çok uzadığı için slepera sığmayıp daha erken taşınma ihtimalide mevcut yaniLOLLOL
bebefona gelince bizim evde genelde açıktır. sadece geceleri yatarken kapatıyorumBig%20smile benim elim ayağım gibi oldu çok işe yarıyor.insanın içi hep rahat. almanı tavsiye ederim.Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 00:32
canım ne kadar erken ayırsan o kadar iyi oluyo Thumbs%20Updaha çabuk alışıyo çocuk..ben malesef ayırmadım başta şimdide ayıramıyorum Unhappyillede bizim yanımızda uyumak istiyo Unhappyama bu yaz artık kesin kararlıyım ayırıcam inş.WinkClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 08:44

benim kızım 7 aylık oldu. çalıştığım için hafta içi kayınvalidemdeyiz. ve mecbur aynı odadayız. kendi evimde de aynı odadayız ama ayırmayı düşünmek istiyorum. ama kızım geceleri 10 kere falan ağlayarak uyanıyor. emziriyorum tekrar uyuyor. ben nasıl odasını ayırayım. zaten çalıştığım için çok zorluk da çekiyorum.Unhappy

Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 12:29
kızlar bende kı8zımın odasını ayrmayı düşünüyorum şöyle yaza doğru daha önceleri ayıramadım çünkü geceleri çok uyanır uykusu düzene girer girmez ayırıcam ama sizden oda hakkında fikir almak istiyorum.şöyleki biz tayinciyiz 2-3 yıl sonra nasip olursa tayin değiştiricez.şimdi bebek odasımı almak daha mantıklı yoksa 3 -5 yıl sonra kendi evimize yerleşince çocuk odası mı almak mantıklı karar veremedim.şimdilik yanımızda yattığı için oada ayarlamadık ama dolabı ıvırı zıvırı var napsam ki kızlar benDisapproveDisapproveClown
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 12:57
İKizlerimi hiç odama almadım.Odaları hemen benim odamın yanındaydı.Ağladıklarında gittim doyurdum.Doğumdan sonra seslerini duyamam diye bende telsiz almak istedim ama hiç gerek kalmadı.Çünkü en ufak bir "ıkk" seslerini bile duydum.Sanırım şartlanarak uyuyordum.Sonra başka bir eve taşınınca ikizlerin odası odama uzak kaldı.Ama yine seslerini duydum,telsize gerek kalmadı.Bizler anneyiz.Onlara şartlanmışız bir kere.Onun için seslerini duymamak imkansız.Bir iki gün kendi sına.Baktın uykun ağır,duyamıyorsun alırsın.Ama bence hiç gerek kalmayacak.Çünkü annelik bizim içimizde...Clown
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:12
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

kızlar bende kı8zımın odasını ayrmayı düşünüyorum şöyle yaza doğru daha önceleri ayıramadım çünkü geceleri çok uyanır uykusu düzene girer girmez ayırıcam ama sizden oda hakkında fikir almak istiyorum.şöyleki biz tayinciyiz 2-3 yıl sonra nasip olursa tayin değiştiricez.şimdi bebek odasımı almak daha mantıklı yoksa 3 -5 yıl sonra kendi evimize yerleşince çocuk odası mı almak mantıklı karar veremedim.şimdilik yanımızda yattığı için oada ayarlamadık ama dolabı ıvırı zıvırı var napsam ki kızlar benDisapproveDisapproveClown
Canım bence geç kalmamanda fayda var. En kısa zamanda ayırman senin için daha rahat olacaktır. Kendi odasını gittiğiniz her yerde ayrı olacağını algılar merak etme. Ama şimdi ayırmazsan ilerde yeni eve alışsın falan diye yanınızda uyuyacak. Bu daha zor. Nazcizane tavsiyemdir.Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.