Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - odasını ayırmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuodasını ayırmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:16
Orjinalini yazan: BEYZACIK BEYZACIK Yazdı:

benim kızım 7 aylık oldu. çalıştığım için hafta içi kayınvalidemdeyiz. ve mecbur aynı odadayız. kendi evimde de aynı odadayız ama ayırmayı düşünmek istiyorum. ama kızım geceleri 10 kere falan ağlayarak uyanıyor. emziriyorum tekrar uyuyor. ben nasıl odasını ayırayım. zaten çalıştığım için çok zorluk da çekiyorum.Unhappy

Canım bence en kısa zamanda sen de ayır derim. Sonra daha da zorluk çekersin. Biz de kayınvalidemlerle aynı evdeyiz ama inan ne yaptım ne ettim kızın odasını başka odaya aldım. Şimdi eşim de ben de rahat uyuyoruz. Nil ise daha da rahat uyuyor.Thumbs%20UpMaşallah
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3387
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:38
Bende kızımı 4 aylıkken ayırdım.İlk iki gün çok zorlandım. ama çocuğumun yararı için ayırmak zorundaydım.Çünkü çocuklar, ileride hayatın zorluklarına göğüs gerebilmek ve problemlerini kendi başlarına çözebilmek için,yalnız kalmayı öğrenmelidir.Bu sebeple çocuklar kesinlikle ayrı odalarda  yatırılmalıdır.Karanlığa,ışığa,seslere,yalnızlığa alışsın ve bunları kendi başına keşfetsin.Çocuğumuzun sağlam bir kişilik oluşması açısından bunu yapmalıyız.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
ceyizm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 18:18
canlar ben çok geri kalmışım yahu benım oğlum 14 aylık 2 haftadır kendi yerinde yatıyor ondan önce hep benim yanımdaydı.kısacası beraber yatıyoduk en sonunda pes ettım ve yerınde yatırmaya karar verdım.yatağımızın hemen ayakucunda karyolası ve gece uyanınca orda olduğunu farkeder farketmez ağlamaya başlıyo yanımıza alana dek.yani durumumuz perışan daha ben yatağında yatırmayı beceremedım sız ler ayrı odada yatırıyosunuz tebrik ederim hepinizi.ne yapıcam yaaaaCry
ceylan
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 15:29
Valla ceylan arkadasim senin icin gercekten zor. Benim bir arkadasim var onun da iki cocugu da kendi yataginda yatiyor. Uyuduktan sonra büyügünü yatagina yatirsa da gece uyaninca yine yanina geliyor. Kücük zaten hep onun yataginda yatiyor ve cocuklar 7 yasinda ve 2,5 yasinda.
Ben iki oglumu da 5-6 ay arasi kendi odalarina alistirdim hicbir zorluk ta cekmedim. Oglunun gece yatarken yanina aldigi bir oyuncagi varmi? Ben ikisinin de yanina hep yumusak bir ayicik koymustum dogdugundan beri. Ona sarilip uyuyorlar. Sanirim böyle kendilerini de yanliz hissetmiyolar. Büyük oglum 5 yasinda ve hala oyuncagi olmadan yatmiyo. Sende dene dicem ama 14 ayliktan sonra alisirmi bilemem. Sen yinede pes etmeden devam et yataginda yatirmaya derim ben.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.