Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oglum 3 gundur kakasini yapmiyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOglum 3 gundur kakasini yapmiyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 02:15
oh şükürLOLLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
tugbaiyigun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 02:56
Cok sukur gercekten de... Anne olmadan once bir insanin kaka yapmasina bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi hic... bunu da anne olunca anladim...  LOL
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 11:04
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 12:11
LOLLOLLOL
hadi gecmiş olsunClapClap

bizimde gec yaptığı zaman öyle katı olurdu ve çok yapardı derdim minicik karnın neresine sığdırmış bu kara şeyiLOLLOLLOL
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 15:29
canım gecmıs olsun.ben kjızıma hep spor yaptırırdım harekret olsun dıye.bacaklarını calıstırırdım karnına masaj yapardım.zeytın yagıda ıyı fıkır.senın yedıklerınlede alakalı olabılır belkı gercı buna ben pek ınanmıyorum ben emzırırken hıc dıkkat etmedın gazlı ıcecekte ıctım herseyıde yedım hıc oyle gaz sorunumuz olmadı.o cocukla ılgılı.
ınsallah tekrarlamaz canım.tekrar gecmıs olsun kuzumuzada
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 17:01
Ben de dusunuyorum, benim yediklerimle ilgili olsa fazladan, normalde pek yemedigim ne yedim diye. Bu aralar canim cok nar istedi, ben de 1 gun 1 tane, ertesi gun 2 tane nar yedim. Acaba ondan kaynakli olabilir mi? Narin kabiz yaptigini da hic duymadim ama!.. Bir ihtimal belki dedim.

Dun aksamdan sonra -bugun saat 3 oldu simdi burada-, halen yine yapmadi. Bakalim aksama kadar boyle surerse aksam ebeyi arayacagiz telefonla. Cok tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin...
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 18:55
bilmiyorum yanlışmı yapıyordum ama bana yengem bir öneri sunmuştu benim kızda 5 aylık olana kadar 1 gün yapıyor 3 4 gün yapmıyordu yapamadığı zamanlar çok huzursuz olurdu yengemin tavsiyesi uzerine kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposuna hafiften dokundururdum hemen yapardı artık usta olmuştum vallaLOL2 gün yapmasın hemen pamuğu değdiriyordum rahatlıyordu tabi bendeLOLama şimdi ek gıdaya başladıktan sonra günde 5 6 defa yapıyor bez dayandıramıyoruz LOLLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 19:42
Bugun annem ve halamla konustum ben de. Onlar da aynisini soylediler.  Anneme soylememistim kaygilanmasin diye ama artik dayanamadim. LOL Iyi fikir evet ama alistirmamak lazim, sonra surekli o sekilde yapmaya alisirsa daha kotu olur sanirim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.