Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10021
|
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 23:11 |
valla bizimki alışmadı şimdi kızıyorum ben azıcık içinde tut diye  günde 5 6 da bana daral geldi sabah ilk iş kaka temizliği 
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3335
|
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 18:32 |
ya bende tam bu sorunumu yazmak için başlık açıcaktım ki baktım aynı dertten muzdarip biri daha var  ama ben okudum hepinizinki 3-4 gün.benim kızım haftada 1 yapmaya başladı artık  canımı fena halde sıkıyor.şimdi bu sabah yaptı bir daha takip edicem bakalım ne zman yapacak?olmadı bende zeytinyağını deneyeyim.annemden de çok duymuştum.ama bizim doktora göre bir sıkıntısı yoksa herşey normal
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 23:08 |
|
|
 |
laren
Kıdemli Üye
Puanlar: 1205
|
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 23:19 |
Ayni sorunu biz 1 hafta boyunca yasadik kizim 1 hafta kakasini yapmadi tabi biz 4. gün doktordaydik doktor bu durumun normal oldugunu söyledi hatta bu durum 10 güne bile uzayabilirmis. Telaslanacak bisey yok sen zaten cok sükür atlatmissin cok kötü bir durum biliyorum ama aklinda olsun bebisinin keyfi yerindeyse biraz sabirli ol. Ha bu arada emen cocuklar anne sütünün hemen hemen hepsini kullanirlarmis yani disari atacak posa pek olmazmis bu da güzel bisey emzirdigimizin her damlasi demekki yariyo
|
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
|
 |
tugbaiyigun
Üye
Puanlar: 38
|
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2007 Saat 19:52 |
Ayni dertten muzdarip baskalari da varmis, sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum. Biz galiba atlattik gibi, yani dun 2 defa yapti, kivarmi vs. normaldi ama yine de ikinarak yapti yavrucugum.
Bir de deli oluyorum ya, cocuk dogdugundan beri ne sorun yasasa ve biz doktora ya da ebeye danissak 'kesinlikle normal' diyorlar!..  Deli oluyorum.  Yani normal olmasi tamam iyi guzel de, insan nedenini vs. aciklar, rahatlatmaya calisir. Normal deyip geciyorlar. Insallah normaldir diyelim biz de, ne yapalim... 
|
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3335
|
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2007 Saat 21:03 |
EVETT..naz dün ve bugün süper kaka yaptı  ohh bee..yani bir kaka için bu kadar sevineceğimi 2 sene önce düşünsem inanmazdım
|
|
 |
incimercan
Üye
Puanlar: 125
|
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 00:24 |
canım eğer çocukta sancı yoksa sorun da yok demektişr. benim oğlum 3
aylık. bende önce 3 gün yapmadığında senin gibi telaşlanmıştım ama
doktoruma sorduğumda 5 güne kadar normal olduğunu 5 günden sonra kabız
sayılabileceğini söyledi.
bir arkadaşımın oğlu 6 aylıkken 14 gün kakasını yapmamıştı. ama çocukta
bir rahatsızlık yoktu. doktora götürdüler ona da aynısını söylemiş
doktor. yani bir rahatsızlığı yoksa sorun olmaz demiş.
korkmana gerek yok yani.. sağlıklı günler canım...
|
 |
tugbaiyigun
Üye
Puanlar: 38
|
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 04:04 |
Tesekkurler, burada baskalarinin deneyimlerini okuyup ogrenince rahatliyor insan. Ezbere okunan bilgilerden daha rahatlatiyor insani. Cok tesekkurler, ben de sana saglikli gunler dilerim...
|
|
 |